Skip to main content
Nemanja Carević

Nemanja sa Miljakovca brutalan zločin najavio 20 dana ranije: Jedna stvar nagovestila je šta će se desiti

Foto: Informer
Jedan gest nagovestio je katastrofu koja je šokirala Beograd

Nemanja Carević koji je osumnjičen da je 23. decembra brutalno ubio Miliju Medića, na Miljakovcu, navodno je na isti nažin samo tri nedelje pre ubistva Mediaća, na isti način maltretirao svoju ženu M.T. i njihovu maloletnu ćerku.

Nemanja je osumnjičen da je na Miljakovcu NASMRT PRETUKAO momka bivše žene, a motiv brutalnog ubistva bila LJUBOMORA

Problemi u braku njih dvoje, navodno su počeli zbog ljubomore muškarca, koji je često odsustovao od kuće, zbog posla vozača kamiona. Malo pomalo odnosi među njima su postajali sve gori i onda su odlučili da je pametnije da se razdvoje.

Međutim, Nemanja je to loše podneo, pa joj je 7. decembra uputio niz pretnji mobilnim telefonom.

Mesto zločina
Foto: Profimedia

- Prema rečima M.T. on joj je u jednom trenutku rekao, "j.... ti mrtvu majku". Nakon toga došao je pred vrata stana i počeo da lupa i doziva. M.T. nije htela da otvori vrata, ali on je razvalio bravu i nasilno upao u stan u Ulici Nikole Marakovića. Nastavio je da vređa i maltretira i majku i ćerku, kojima je pretio. Zatim je ženi oteo telefon i izbacio je iz stana - kaže izvor upućen u slučaj.

M.T. je nakon ovoga odlučila da prijavi Nemanju za nasilje u porodici, a na saslušanju u Drugom osnovnom sudu je navela da mu to nije prvi put da se tako ponaša. Nakon toga mu je sud odredio zabranu prilaska.

Stravična ČINJENICA KRVAVOG ubistva na Miljakovcu: Osumnjičenog odali sitni DETALJI, a tome se najmanje nadao

Isto scenario, međutim, navodno se odigrao se tri nedelje kasnije, kada je Nemanja prvo zvao ženu, pa opet došao pred njena vrata. Ovog puta je izvršio ubistvo, i to palicom kojom je polomio lobanju nesrećnom Miliji Mediću, sa kojim je M.T. bila u vezi.

Nakon toga je pobegao, ali se sutradan predao policiji.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd