fbpx
Skip to main content
Milorad Vlaović

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Milorad (39) pronađen mrtav u Dunavu

Foto: Facebook/Printscreen
Danas je zvanično potvrđeno da je utopljenik koji je pronađen Milorad. Uzrok smrti je utapanje, kazala je njegova supruga Željka.

Telo muškarca koje je autrijska policija nedavno pronašla u Dunavu pripada kuvaru Miloradu Vlaoviću (39) iz Novog Sada, koji je misteriozno nestao krajem novembra 2020. na rečnom brodu "Primadona" u Lincu u Austriji.

RADOST KOJA NEMA CENU: Meridian posetio decu na Kosovu i Metohiji (FOTO)

RADOST KOJA NEMA CENU: Meridian posetio decu na Kosovu i Metohiji (FOTO)

MISTERIOZNA SMRT U SREMSKOJ MITROVICI: U blizini parkinga nađeno beživotno telo

MISTERIOZNA SMRT U SREMSKOJ MITROVICI: U blizini parkinga nađeno beživotno telo

GORI RESTORAN U SAVAMALI: Napadač bacio Molotovljev koktel na objekat

GORI RESTORAN U SAVAMALI: Napadač bacio Molotovljev koktel na objekat

Porodica nesrećnog kuvara zvanično je dobila potvrdu da se Vlaović udavio.

Vlaović je poslednji put bio viđen 21. novembra na brodu u Austriji na kojem je radio i od tada mu se gubi svaki trag. Za njim je bila raspisana i Interpolova poternica. Sredinom decembra pojavila se informacija da je u gradu Štajeru viđen muškarac koji odgovara njegovom opisu, zbog čega je angažovana policija koja je pretraživala ceo reon.

Međutim, krajem godine austrijska policija je izvukla telo iz Dunava u blizini Linca, a u startu se sumnjalo da je reč o Vlaoviću. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti on jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar.

Crne slutnje nažalost su se obistinile.

- Potvrđeno je da je utopljenik Milorad Vlaović, danas zvanično. Uzrok smrti je utapanje - kratko je potvrdila Miloradova supruga Željka.

Podsetimo, Vlaović je godinama radio na rečnom brodu kao kuvar. Kako je ranije ispričala njegova supruga, na brodu je obično radio od aprila do kraja godine, a period od januara do aprila je provodio kod kuće u Novom Sadu. Ove godine zbog virusa je bilo drugačije, pa je brod bio usidren u Lincu, a Vlaović je ostao da radi sa još jednim kolegom.

Kobne večeri su se okupili kako bi proslavili Aranđelovdan, slavu jednog od kolega. Kako su rekle kolege nije mnogo pio.

- Oko pola 10 uveče im je rekao da ide da spava jer je umoran. Šta se onda desilo, niko ne zna - kazala je ranije Željka.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd