fbpx
Skip to main content
Grob Jelene Marjanović

Najjači dokaz protiv Marjanovića može biti OBOREN: U Zoranovu korist svedočiće SNAJA

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Klupko se odmotava

Posle višemesečnog iščekivanja, snaja Zorana Marjanovića pojaviće se u ponedeljak u Višem tužilaštvu, ali u potpuno promenjenoj ulozi. Milica Marjanović, devojačko Mihajlović, umesto na predolog tužilaštva daće iskaz kao prvi i jedini svedok odbrane muža ubijene pevačice Jelene! Ona će tom prilikom pokušati da obori najjači dokaz koji imaju protiv Marijanovića – poreklo blata na njegovim pantalonama. 

Potraga

- Tužilaštvo je u početku tražilo da Milica svedoči jer je živela u kući Marjanovića u Borči i mogla je da ispriča mnogo o odnosima unutar porodice, kao i o odnosu Zorana i Jelene Marjanović. U datom trenutku su iz nepoznatog razloga jedino od nje odustali, a ispitani su čak i slučajni prolaznici – kaže izvor iz odbrane.

Kako se nezvanično saznaje, Milica će svedočiti o dešavanjima kobnog dana 2. aprila 2016, kada je Jelena Marjanović poslednji put viđena živa.

Jelena Marjanović
Foto: SD/ilustracija

- Milica Marjanović može da ispriča šta se dešavalo tog dana, ko je i kako tragao za Jelenom Marjanović, kojim putem su išli, gde su gledali. Njena priča bi trebalo da se podudari sa iskazom Zorana Marjanovića o poslednjim časovima života Jelene Marjanović i njegovim postupcima posle 16 časova, zbog čega je odbrana i tražila da se ona sasluša. Blato na Zoranovim pantalonama koje se podudara sa blatom iz kose ubijene pevačice je najjači dokaz protiv Zorana. Milica bi svedočenjem mogla da objasni poreklo blata i tako uzdrma i taj dokaz.

Zna istinu

S druge strane, Jelenina jetrva je živela u kući sa pevačicom i njenom porodicom, pa se pretpostavlja da zna dosta detalja o njenom životu i braku sa Zoranom.

zoran marjanović
Foto: Srbija Danas

- Milica je duže vremena bila u vezi sa Milošem, pa je često boravila u njegovoj kući. Pre zločina počela je i da živi u kući Marjanovića. Zbog svega toga, pretpostavlja se da ona zna pravu istinu o Jeleninom životu, kao i o njenom odnosu sa svekrvom Zoricom, svekrom Vladimirom, a posebno sa suprugom Zoranom. Ukoliko tužilaštvo bude spremno, moglo bi njenim svedočenjem i da rasvetli ovaj slučaj.  

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd