Utorak 19. mar 2024.
Kristina Kaplanović

Osumnjičen za Kristinino ubistvo policajcima rekao OVU REČENICU, a onda je nastao MUK

Foto: Facebook/Printscreen/Kristina Kaplanović
Kristina je ubijena u maju ove godine

Beogradska policija privela je i saslušala M.S. (35), za koga se sumnja da je u maju tokom pljačke benzinske pumpe u Malom Mokrom Lugu kod Beograda ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19). Uhapšeni mladić se nalazi u pritvoru, a prethodno je odbio poligrafsko ispitivanje.

CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kristine (19) na beogradskoj pumpi!

Odluka o pritvoru

Kako se saznaje od izvora iz istrage, inspektori su preksinoć, nakon dojave, u jednom prigradskom naselju uhapsili mladića koji bi mogao biti umešan u ovo surovo ubistvo.

JUTROS UHAPŠEN, A SADA... Evo šta se desilo sa osumnjičenim za ubistvo Kristine Kaplanović!

- Čim je priveden u stanicu, mladić je rekao da nema nikakve veze sa Kristininim ubistvom, a onda je odbio da odgovara na pitanja policajaca, nakon čega je ostao u pritvoru. Onda je odbio i poligrafsko testiranje, što po zakonu ima pravo. Za sada nema čvrstih dokaza da je umešan u ovaj zločin, ali očigledno je da nešto krije – kaže izvor.

kristina kaplanović
Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Nakon što je odbio poligraf, privedeni mladić zatražio je od inspektora da mu dovedu advokata, što mu je i omogućeno.

- Po nalogu tužilaštva, M.S. je određeno zadržavanje od 48 sati. U toku je prikupljanje dodatnih dokaza, nakon čega će biti odlučeno da li će mu biti određen pritvor do 30 dana – dodaje sagovornik.

Kristinin otac, Stanislav Kaplanović rekao je da ga niko nije pozvao iz policije i da nema nikakve informacije iz istrage. On dodaje da je iz medija čuo da je uhapšen muškarac koji možda ima veze sa ubistvom njegove ćerke.

- Nisu me zvali inspektori, a možda čekaju da budu 100 odsto sigurni da su uhapsili pravu osobu. Tri meseca čekamo da ubica bude uhapšen i nadamo se da će se to uskoro dogoditi – kazao je Stanislav, koji skoro svakodnevno obilazi grob svoje ćerke Kristine.

Otac veruje u policiju

On očekuje da će policija dobro odraditi svoj posao i da će krvnik konačno odgovarati.

- Ako je taj koji je uhapšen zaista ubio moju ćerku, onda neka mu sude i Bog i država i svi. Moje Kristine nema, ona je pod zemljom, ali bitno je da taj ubica ne ubije i nečije drugo dete, da drugi roditelji ne dožive ono što smo moja supruga i ja – rekao je Stanislav.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd