fbpx
Skip to main content
Velja Nevolja

OTAC JOVE KECMANA U ŠOKU - "NEMAM SNAGE DA GOVORIM": Da li su ostaci njegovog sina u štek-vikendici Velje Nevolje

Foto: Profimedia/Facebook/Printscreen/Jovo Kecman
Prema nezvaničnim informacijama, policija u jednoj od štek vikendica koje pripadaju Belivukovoj grupi pronašla ostatke tela za koje se sumnja da je Kecman

U šoku sam, nemam snage da govorim - rekao je kratko Mile Kecman, otac fitnes trenera Jova Kecmana (51) za kog se sumnja da ga je ubila kriminalna grupa koju je predvodio Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja.

BUDI DEO NOVOG DOBA, BUDI POBEDNIK!

BUDI DEO NOVOG DOBA, BUDI POBEDNIK!

BAHATI VOZAČ IZ ZEMUNA DOBIJA VELIKU KAZNU: Ukoliko ne uradi jednu stvar preti mu ZATVOR (VIDEO)

BAHATI VOZAČ IZ ZEMUNA DOBIJA VELIKU KAZNU: Ukoliko ne uradi jednu stvar preti mu ZATVOR (VIDEO)

POTPUNI KOLAPS SAOBRAĆAJA: Nepregledna kolona vozila nakon lančanog udesa na Ibarskoj magistrali (FOTO)

POTPUNI KOLAPS SAOBRAĆAJA: Nepregledna kolona vozila nakon lančanog udesa na Ibarskoj magistrali (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, policija u jednoj od štek vikendica koje pripadaju Belivukovoj grupi pronašla ostatke tela za koje se sumnja da je Kecman. Zvanične potvrde ove informacije još nema, a policija je pre nekoliko dana od članova Kecmanove porodice uzela DNK uzorke kako bi poređenjem sa njima utvrdila da li se radi o fitnes treneru koji je nestao pre više od pet meseci u Beogradu.

- Dolazili su ovde kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam... - rekao je Kecman.

On je dodao da se oseća jako loše i da mu nije jasno kakve veze njegov sin ima sa Belivukom.

- Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao - rekao je on.

Ostaci tela pronašeni su na jednoj od lokacija koje su detaljno pretresane posle hapšenja Belivukove kriminalne grupe.

Jovo Kecman
Jovo Kecman
Foto: Facebook/Printscreen/Jovo Kecman

Prema do sad poznatim informacijama policija je pronašla više tragova koji upućuju na to da je grupa Velje Nevolje mučila i brutalno ubijala ljude sa kojima je bila u sukobu. Ovu informaciju indirektno je potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić kada je na TV Prva rekao da će Srbija, ali i ceo svet biti u šoku za nekoliko dana kada će javno "pokazati nešto što je zaista jezivo" a tiče se zločina grupe Velje Nevolje. On je dodao da čeka zvanična veštačenja dokaza i da će nakon toga javnosti pokazati dokaze protiv ove kriminalne grupe. Istakao je i da "javnost do sada nije videla ništa", već "samo oružje, pištolje, snajpere, pancire" i da "to nije ništa".

Svaku svoju žrtvu Belivukova grupa namamila je na gotovo isti način - na sastanak bi žrtvu pozvao neki poznanik ili prijatelj koji je blizak i sa nekim iz ekipe. Jedna od stavki koja je bila obavezna je da se mobilni telefon ostavi kod kuće i na sastanak krene taksijem do određene lokacije, odakle će žrtvu, koja ne zna šta joj se sprema, kolima pokupiti neko iz Nevoljine grupe i odvesti je na "tajnu lokaciju". Sa tih lokacija gotovo se niko nije vratio.

Ista situacija bila je i sa Kecmanom koji je 24. septembra kod kuće ostavio svoj mobilni telefon i potom rekao ocu da "ide da se vidi sa drugom". Sa sobom je poneo 16.000 evra koje je podigao par dana pre toga. Poslednji put je viđen u Malom Mokrom Lugu nakon čega je nestao bez traga.

Kecmanov otac ispričao je ranije da se njegov sin desetak dana pre nestanka ponašao čudno, da je rekao da ima problem koji mora da reši, ali da mu nije ispričao o čemu se radi.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd