fbpx
Skip to main content
Policija

Ovo je poslednja fotografija Olge koju je ubio muž: Slikao je njen sin (3) veče pre tragedije (FOTO)

Foto: SD/ilustracija
Neviđena tuga

U nezapamćenoj tragediji koja se juče dogodila u Beogradu, Milan Lovrić (46) ubio je suprgu Olgu i zatim izvršio samoubistvo skokom pod voz, ostavivši bez roditelja tri maloletna sina od 3, 8 i 10 godina!

Sveštenički tropar od koga su zanemeli na sahrani u Šimanovcima: U celom mestu nastupio je strah

Majka troje dece je mogla biti spašena: Centar za socijalni rad uradio lošu procenu, a to je dovelo do tragedije

Koliko sudbina ume da bude okrutna, možda najbolje pokazuje fotografija pokojne Olge, nastala veče pre ubistva, koju je snimio upravo njihov najmlađi sin. To je bila i njena poslednja fotografija.

Da podsetimo, Milan je zverski je ubio svoju ženu ispred Centra za socijalni rad u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu, a potom izvršio samoubistvo skočivši pod voz.

Olga Lovrić
Olga Lovrić
Foto: Informer.rs

I dok se posle velike porodične tragedije pripremaju dve sahrane, svi se pitaju šta će sada biti sa decom. Pored traume sa kojom će morati da se bore ceo život, sada je pitanje i ko će brinuti o njima.

- U ovakvim situacijama pokreće se hitan postupak stavljanja deteta pod privremeno starateljstvo i postupak hitnog smeštaja u hraniteljsku porodicu ili ustanovu socijalne zaštite - rekli su u Gradskom centru za socijalni rad.

U ustanove socijalne zaštite spadaju: prihvatilište, prihvatna stanica ili prihvatilište za zlostavljanu decu. Gde će deca biti smeštena zavisi od uzrasta i zdravstvenog stanja u kom se nalaze.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd