fbpx
Skip to main content
Jelena Marjanović

Snajka će da ODBRANI Zorana? Udala se sedam dana pre njegovog hapšenja, zna sve o odnosu sa UBIJENOM Jelenom

Foto: Srbija Danas
Bila na spisku čuvenih devetoro

Dugogodišnja devojka Miloša Marjanovića Milica, koja se udala za njega tačno sedam dana nakon što je pritvoren njegov stariji brat Zoran, prvoosumnjičeni u slučaju ubistva pevačice Jelene, odbrana ju je predložila kao ključnog i jedinog svedoka za kojeg veruju da bi mogao Marjanovića da izvuče iz zatvora. Datum saslušanja još uvek nije poznat, ali će se najverovatnije saznati sledeće nedelje.

- Očekuje se da Milica, kao osoba koja je pre udaje dosta vremena provodila u porodičnoj kući Marjanovića, iznese detalje u vezi sa onim što se desilo 2. aprila 2016, kada je pevačica nestala i ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki - navodi izvor.

Upravo Milica bila je na spisku od devet svedoka čija su imena stajala u krivičnoj prijavi podignutoj protiv Zorana Marjanovića 15. septembra ove godine, koji bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u slučaju koji se vodi protiv njega.

Više javno tužilaštvo u Beogradu
Više javno tužilaštvo u Beogradu
Foto: Srbija Danas

- Zbog čega Milicu nije pozvalo tužilaštvo kao svedoka, svima je i dalje misterija. Kao supruga, devojka Zoranovog brata, koja je faktički živela s njima u kući u Borči u vreme dok je Jelena bila živa, trebalo je da posvedoči o odnosima ukućana sa ubijenom pevačicom, o danu njenog nestanka, ali i o situaciji nakon što je njeno telo pronađeno kod nasipa u Crvenki. Ona za razliku od ostalih Marjanovića nije imala pravo da odbije izjavu, te je mogla da bude jedan od ključnih svedoka protiv njega - otkriva izvor.

Međutim, kako su u VIšem tužilaštvu saslušani svi svedoci, te nisu predloženi novi, niti izvođenje novih dokaza, u slučaju saslušanja Milice došlo je do preokreta - od ključnog svedoka tužilaštva, postala je ključni svedok odbrane.

Grob Jelene Krsmanović
Grob Jelene Krsmanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Posle ubistva Jelene Krsmanović, Milica i njena majka su zapravo jedine koje su videle njeno beživotno telo. Zoran je tada prvi put bio u pritvoru u ovom slučaju, pa nije mogao da ode da prepozna svoju ubijenu ženu, ali je zato zabranio Jeleninoj majci da to uradi ona. Kako je tada pričao, strašan prizor ubijene Jelene bi je previše uznemirio, pa je na prepoznavanje uputio suprugu svog brata i njenu majku.

Mirno spava i čita knjige: Otkriveni detalji zatvorskog života Zorana Marjanovića

Milica Marjanović se od početka istrage držala podaleko od medija, isto kao njen suprug.

- Zbog svega toga i njene prevelike bliskosti sa Marjanovićima dovodi se u pitanje da li će i koliko njena izjava biti verodostojna - navodi izvor.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd