fbpx
Skip to main content
Nevolja

U ŠAHTI ČEKALI SVOJ RED NA LIKVIDACIJU! Prekopava se Nevoljina klanica, kosti ubijenih bacane u septičku jamu?

Foto: Profimedia
U prvom pronađenom bunkeru u mafijaškoj štek-kući u Ritopeku forenzičari su u mašini za meso uspeli da otkriju najmanje pet ljudskih DNK.

Radnici komunalnih preduzeća, po nalogu policije i tužilaštva, danima već prekopavaju zemljište oko "kuće strave" u Ritopeku u kojoj su mafijaši Veljka Belivuka mučili i kasapili svoje žrtve. U potrazi za dokazima zločina ispražnjena je i prekopana i septička jama jer postoje informacije da su mafijaši tamo bacali kosti ubijenih!?!

TOP hoteli u Turskoj po najboljim cenama za odmor u Junu - Samo 99€ za rani buking!

TOP hoteli u Turskoj po najboljim cenama za odmor u Junu - Samo 99€ za rani buking!

"IDEM DA OVERIM DEBELOG" Kako je Vukićević namamljen u kuću strave: Poslali mu snimak vezanog Belivuka i rekli mu da dođe da ga ubije

"IDEM DA OVERIM DEBELOG" Kako je Vukićević namamljen u kuću strave: Poslali mu snimak vezanog Belivuka i rekli mu da dođe da ga ubije

KO ĆE KOGA AKO NE SVOJ SVOGA: Velju izdao svedok saradnik - za manju kaznu i zaštitu član bande otkrio JEZIVE DETALJE o zločinima

KO ĆE KOGA AKO NE SVOJ SVOGA: Velju izdao svedok saradnik - za manju kaznu i zaštitu član bande otkrio JEZIVE DETALJE o zločinima

Inspektori su prekjuče otkrili još jedan ukopan bunker na ovom imanju, a sumnja se da pored pomoćnog objekta postoji još jedna skrivena, betonirana jama, u kojoj su držani oteti protivnici klana dok su čekali na "red za likvidaciju"!

Stružu beton sa podova i zidova

Iz podzemnih bunkera, po nalogu tužioca, povađene su sve keramičke pločice, a čak je sastrugan i prvi sloj betona sa zidova i plafona kako bi se otkrili biološki tragovi žrtava

Svedoci saradnici

Brojni radnici i teška mehanizacija na imanju u Ritopeku, juče su bili na mestu gde se nalazila takozvana "klanica" Belivukovog mafijaškog klana. Radnici su prekopavali čitav plac iza garaže i pored pomoćnog objekta, dok su okolinu obezbeđivali pripadnici Žandarmerije.

Prvi tajni zazidani bunker u "kući strave" otkriven je 23. aprila i u njemu je pronađen veliki arsenal oružja, ali i industrijska mašina za mlevenje mesa, u kojoj su mleveni delovi tela otetih i ubijenih ljudi. Prekjuče je otkrivena još jedna tajna prostorija, u visini garaže, u kojoj su takođe mučeni i kasapljeni ljudi.

Izvor iz istrage objašnjava da se do ovih šokantnih otkrića došlo tek nakon što je nekoliko uhapšenih pripadnika Belivukove bande odlučilo da progovori kako bi sebi obezbedili status zaštićenih svedoka.

- Ove dve tajne prostorije koje su nađene u kući u Ritopeku bile su veoma dobro zamaskirane, sakrivene i zazidane i verovatno ih još ne bismo našli da neki od uhapšenih nisu progovorili... Iz tih podzemnih bunkera, po nalogu tužioca, povađene su sve keramičke pločice, a čak je sastrugan i prvi sloj betona sa zidova i plafona, pa je sve to odneto na forenzička ispitivanja kako bi se otkrili eventualni biološki tragovi žrtava - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, forenzičari su do sada otkrili biološke tragove pet osoba u mašini za mlevenje mesa.

- Nađeno je još mnoštvo tragova krvi i otisaka prstiju na podu i na zidovima bunkera i tek će se utvrditi kome pripadaju. Osim toga, otkrivene su kapljice krvi i drugi biološki tragovi i u garaži, najviše na jednom bojleru i na zidu iza njega. Pretpostavlja se da su ti krvavi tragovi dospeli tamo dok su se Belivukovi koljači prali posle mučenja i kasapljenja svojih žrtava - napominje naš izvor.

On dodaje i da inspektori, na osnovu svedočenja pojedinih uhapšenih mafijaša, tragaju za još jednom tajnom prostorijom.

- Reč je, koliko znamo, o betoniranoj jami veličine malo većeg šahta, koja se nalazi pored pomoćnog objekta, a gde su najverovatnije držani oteti ljudi, koji su tamo čekali red za likvidaciju. Radnici trenutno prekopavaju zemlju oko tog objekta u potrazi za otvorom koji vodi u tu tajnu jamu - kazao je izvor.

Ispostava 'kavčana'

Veljko Belivuk, njegova "desna ruka" Marko Miljković Mesar i još 20 mafijaša uhapšeni su 4. februara, posle višemesečnog praćenja, i svi su još u pritvoru. Terete se da su pod plaštom Partizanove navijačke grupe 'Principi' ubijali ljude, reketirali i dilovali ogromne količine droge. Oni su bili ispostava zloglasnog crnogorskog "kavačkog klana" u Srbiji i aktivno su učestvovali u mafijaškom ratu sa suprotstavljenim "škaljarskim klanom".

Belivukova banda koristila je više "štek" kuća širom Srbije, ali najviše dokaza pronađeno je u prostorijama na stadionu Partizana, kao i u takozvanoj "kući strave" u Ritopeku.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd