fbpx
Skip to main content
Pomen Jeleni Marjanović

ŠOK na pomenu Jeleni Marjanović! Usred molitve pala flaša sa vinom i RAZBILA SE

Foto: Srbija Danas
Svi su ostali u čudu

Na groblju Zbeg u Borči danas se obeležavaju dve godine od ubistva pevačice Jelene Marjanović, a porodice Marjanović i Krsmanović došle su odvojeno.

Jelenina porodica po majci pomen je održala u subotu, dok su se Marjanovići na groblju pojavili danas, ali tek pošto su Jelenine tetke, koje su rano jutros došle da upale sveće, otišle.

Pomen Jeleni Marjanović
Pomen Jeleni Marjanović
Foto: Srbija Danas

Od porodice Marjanović na groblju su se pojavili svekar Vladimir i Uroš, Zoranov sin iz prvog braka, kuma Vera kao i nekolicina prijatelja.

STRAVIČNA nesreća u Srbiji! Dečak pao sa traktora, tanjirača prešla preko njega i isekla ga

U tenutku dok je sveštenik pevao molitvu, njegovo pojanje prekinuo je prasak kada je flaša vina sama od sebe pala i razbila se, a crno vino koje se nalazilo u flaši prolilo se preko groba i betona!

Kako javlja novinarka portala SrbijaDanas.com među okupljenima je primetan strah i iznenađenje zbog ovoga, a mnogi su ovaj događaj prokomentarisali kao predskazanje.

BRUTALNO ubistvo koje je SLEDILO Srbiju: Olivera (34) je UBILA taksistu na Ceraku, a onda je usledio HOROR po gradu (VIDEO)

Sveštenik je nastavio sa pevanjem molitve za pokoj duše Jeleni, a njegovo pevanje meša se sa plakanjem njenih prijatelja i tihim jecajima Jelenine kume Vere.

Jelenin suprug, Zoran Marjanović, uhapšen je 15. septembra 2017. godine, u porodičnoj kući u Borči, zbog sumnje da je počinio ovo ubistvo i on se od tada nalazi u Centralnom zatvoru.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
-7 Beograd