fbpx
Skip to main content
Aleksandar-Vučić

"ISPLATIĆE SE NA NAJBOLJI NAČIN!" Vučić o napretku Srbije - najavio VELIKE VESTI za zdravtsvo

Foto: Srbija Danas
Vučić je istakao da je od početka 2013. godine do danas zaposleno 25.270 radnika, a odobreno je 10.449 specijalizacija i užih specijalizacija.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je do sada uloženo gotovo pola milijarde evra u zdravstvo Srbije, u infrastrutkuru i opremu, što će se isplatiti na najbolji mogući način - kroz očuvanje zdravlja ljudi, te da se očekuju veliki rezultati već do kraja ove godine.

Besplatan vodič korak po korak: Kako trgovati cenom akcija

Besplatan vodič korak po korak: Kako trgovati cenom akcija

VAŽAN APEL ZA SVE GRAĐANE: Oglasila se premijerka Ana Brnabić

VAŽAN APEL ZA SVE GRAĐANE: Oglasila se premijerka Ana Brnabić

Šapić: Srbija i najbolja i najsolidarnija (FOTO)

Šapić: Srbija i najbolja i najsolidarnija (FOTO)

Prvi put su organizovane akcije zapošaljavanja najboljih diplomaca medicinskih fakulteta i školaraca iz medicinskih škola, a na taj način posao je dobilo nešto više od 400 lekara i 700 medicinskih sestara.

- Uložili smo govoto pola milijarde evra u infrastrukturu i opremu. Nikada toliko nije bilo ulagano u srpsko zdravstvo i očekujemo velike rezultate do kraja godine - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, očekuje se završetak prve faze Kliničkog centra Srbije, u Beogradu, što će, kaže, biti bukvalno jedan grad za sebe, a očekuje se i završetak Zdravstvenog centra na levoj obali Dunava, u Borči, što će umnogome poboljšati zdravstvenu zaštitu ljudi tog dela glavnog grada.

- Radimo na 11 opštih bolnica, na još dva velika Klinička centra. Verujem da će se ulaganja u zdravstvo na najbolji mogući način isplatiti, kroz očuvanje zdravlja ljudi, duži životni vek, a to dalje vodi da tome da će ekonomski rast Srbije biti veći i snažniji nego ranije - rekao je Vučić.

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd