clear sky
16°C
30.04.2024.
Beograd
eur
117.1205
usd
109.1422
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

NATO opozicija preti zbog ove pesme! Istina najviše boli (VIDEO)

26.10.2023. 16:19
Piše:
Srbija Danas/24sedam
Foto: Youtube Printscreen/Nova S, N1
Foto: Youtube Printscreen/Nova S, N1 / Izvor: Foto: Youtube Printscreen/Nova S, N1

Očekivano, delu NATO opozicije nije prijalo da čuju istinu - tajkunu Šolaku, braći Đilas, Mariniki Tepić, Srđanu otporašu, Vuku Jeremiću, Mikiju Aleksiću i Ćuti, ali ni Savu i lažnom desničaru Milošu Francuzu.

Društvenim mrežama danima kruži pesma koja je prikazala ponašanje vođa bivšeg režima koji su se očigledno uželele svojih fotelja i pljačkanja Srbije.

Uglješa Mrdić: "Đilas ponovo uhvaćen u brutalnim lažima"Milovan Đilas

Uglješa Mrdić: "Đilas ponovo uhvaćen u brutalnim lažima"

ŠOLAKOVO LICEMRJE NEMA GRANICA: Brani Srbima ono što daje Hrvatima!dragan šolak

ŠOLAKOVO LICEMRJE NEMA GRANICA: Brani Srbima ono što daje Hrvatima!

"UPRAVA PO MERI SVIH GRAĐANA" Ministar Aleksandar Martinović za SD: Želim da pokažem koliko je važno da saslušamo ljudeAleksandar Martinović

"UPRAVA PO MERI SVIH GRAĐANA" Ministar Aleksandar Martinović za SD: Želim da pokažem koliko je važno da saslušamo ljude

- Stari dripci i lopine, podižu se iz prašine, traže šansu da dopune džepove. Navikli su se na vile, skupa kola i gorile, nakrali se, žive život lep - ovim rečima započinje pesma koja je ogolila planove onih koji su se domogli vlasti u obojenoj revoluciji Petog oktobra, a zatim pustošili zemlju punih 12 godina, od 2000 do 2012. godine.

Očekivano, delu NATO opozicije nije prijalo da čuju istinu - tajkunu Šolaku, braći Đilas, Mariniki Tepić, Srđanu otporašu, Vuku Jeremiću, Mikiju Aleksiću i Ćuti, ali ni Savu i lažnom desničaru Milošu Francuzu.

Naravno, u delu opozicije ova pesma je odmah dočekana "na nož", jer istina boli, a pogotovo onoga koji želi da je sakrije. Ipak, teško ju je sakriti, pogotovo kada se radi o onima koji su na vlast 2000. godine došli iz studentskih klupa, u pocepanim patikama i olinjalim jaknama, a sada imaju hiljade kvadratnih metara stambenih i poslovnih prostora, kao i milione na računima u inostranstvu.

Ogoljeno opoziciono lešinarenje

Ono što posebno boli deo opozicije jeste stih "Ne čuju se kad je tvrdo, al pokrenu svoje krdo u nesreći da potraže spas. Bitka ko je junak veći dok likuju na nesreći među sobom bore se za vlast", kojim se jasno ogoljava činjenica da su, bez imalo griže savesti, iskoristili tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" i selima kod Mladenovca da prikupe neki jeftin politički poen. 

Beograd
Beograd / Izvor: Srbija Danas

Ne obazirući se na tugu roditelja i rodbine ubijene dece, opozicija je vodila kampanju kako bi ponovo zaseli u fotelje...

U spotu koji prati pesmu su svi tu: od tajkuna Šolaka, preko braće Đilas, Marinike Čobanu Tepić, Srđana otporaša, Vuka Jeremića, Mikija Aleksića i Ćute, do Rokfelerovog mezimčeta Save i lažnog desničara Miloša Francuza.

- Gojko traži od svog brata, još par hiljada kvadrata, kaže bato "malo plači, naivni su nam glasači. Sautempton nemoj kriti, kupi i Mančester siti - "za to mora da se radi, bar jedan most na Adi" - peva zasad nepoznati autor očigledno aludirajući na ogromno bogatstvo braće Đilas koje su stekli za vreme režima Demokratske stranke.

Braća Đilas napunili džepove za vreme bivšeg režima

Podsetimo, prema podacima do kojih su došli mediji, Gojko Đilas, kao i njegov brat, može da se pohvali zavidnom imovinom: Suvlasnik je firme (25%) Huge Media,  dok je vlasnik 75% udela preduzeća Srđan Erceg.

Kao suvlasnik firme Huge Media, a gde je kao delatnost u APR-u upisana Reklamna agencija, zajedno sa Vlasnikom Srđanom Ercegom ostvaruje prihod od 99 miliona dinara.  Pored toga, u suvlasništvu je i firme Tarrad koju deli po pola sa Duškom Đilasom.

Jedini je zastupnik firme Comity real estate Doo koja je u vlasništvu Multikoma i osnovana je sa namerom razrade građevinskih projekata, ali konstantno pravi gubitke jer se pretpostavlja da se u ovom slučaju računalo na bratovu podršku koja je izbornom voljom građana izostala.

Pored nekoliko kompanija, Gojko Đilas poseduje i brojne nekretnine, a zajedno sa svojim bratom ima čak 35 stanova.

dragan-djilas
dragan-djilas / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Treba li spomenuti da je Gojkov brat, Dragan Đilas u politiku ušao kao siromašni student, a sada važi za jednog od najbogatijih državljana Srbije, čije ukupno bogatstvo je teško proceniti!? Za vreme režima Demokratske stranke, Dragan Đilas je imao monopol nad reklamnim prostorom u zemlji, tako da su sve kompanije, htele ne htele, morale da mu plaćaju kako bi se reklamirale. 

Mnogi mediji su godinama pisali da su, od 2000. do 2014. godine, četiri preduzeća u Đilasovom vlasništvu imala ukupan prihod od 619 miliona evra, kao i da je to ostvario zloupotrebom svoje političke funkcije. 

Prete novinarima

Predstavnici NATO opozicije uputili su na adrese više novinara otvorene pretnje. Kako isti kažu, kada se vrate na vlast osvetiće se svima koji pišu o Gojku Đilasu.

U spotu se pojavljuje i lik tajkuna Dragana Šolaka, koji je za vreme bivšeg režima uspeo da napuni džepove toliko da može sebi da priušti kupovinu engleskog premijerligaša. Ipak, za razliku od pljačkanja narodnog novca, ovaj tajkun se veoma loše snalazi na slobodnom tržištu o čemu svedoče ogromni gubici njegovih kompanija. 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia / Izvor: Foto: Profimedia

Baš zbog toga on pokušava da svoje pulene vrati u fotelje, kako bi nastavio sa mutnim radnjama koje su mu onemogućene 2012. godine.

Marinika optužuje Srbe za genocid

Pored tajkuna Šolaka, u spotu je i lik Marinike Tepić koja je u svojoj dugogodišnjoj, preletačkoj, političkoj karijeri najpoznatija po tome što je optuživala srpski narod i Srbiju za navodni genocid u Srebrenici, ali i po tome što je svojevremno izmislila da su tokom rata u Hrvatskoj srpske vlasti na teritoriji Srbije, tačnije u Vojvodini, držale koncentracione logore za mučenje hrvatskih zarobljenika.

Po zakoniku Srbije, kažnjivo je negiranje genocida u Ruandi, ali nije kažnjivo negiranje genocida koji je počinjen u naše ime. Vi se frljate nečim što je toliko teška i ozbiljna stvar kao što je genocid a niste u stanju da se suočite s njim i da prepoznate da genocid nije pitanje broja, da li je žrtava bilo 100 ili 100.000, nego namere da se neki narod istrebi i da nestane. A mi imamo snimke koji svedoče o tome u Haškom sudu, da su građani Srebrenice, koji su bili okupljeni tamo, odvajani na muške i ženske. Dakle, tu je ta genocidna namera u suštini. Ja vas molim da uzmete u obzir ovaj predlog, da otvorimo raspravu na ovu temu, da se suočimo sa prošlošću, i sa zločinima i sa genocidom koji je počinjen u naše ime. Ne treba se toga stideti, treba imati hrabrosti i sa tim se suočiti – govorila je svojevremeno Marinika Tepić u Skupštini Srbije.

Miloš Francuz nastavlja putem svog političkog oca

Tu je i lažni desničar Miloš Jovanović koji se sada, poput svog političkog oca Koštunice koji je puštao albanske teroriste na slobodu, bratimi sa onima koji srpski narod optužuju za najgnusnije zločine.

Ništa čudno, s obzirom da je odavno poznato da Jovanović s ponosom nosi svoj francuski pasoš dok mu supruga Leticija Erika, koja je takođe francuska državljanka, vodi nevladinu organizaciju koja se finansira iz stranih fondova poput Fondacije za otvoreno društvo Džordža Soroša i Rokfelerovog fonda.

Iz udobnih domova gledali razaranje Srbije

Miloš Francuz i Vuk Jeremić za vreme bombardovanja bili su u udobnim stanovima u Francuskoj i Velikoj Britaniji dok su NATO avioni razarali Srbiju.

Miloš Jovanović, lažni patriota, odlučio je da se pobratimi sa onima koji srpski narod optužuju za najgnusnije zločine. 

Marinika Tepić u svojoj dugogodišnjoj, preletačkoj, političkoj karijeri najpoznatija po tome što je optuživala srpski narod i Srbiju za navodni genocid u Srebrenici, ali i po tome što je svojevremno izmislila da su tokom rata u Hrvatskoj srpske vlasti na teritoriji Srbije, tačnije u Vojvodini, držale koncentracione logore za mučenje hrvatskih zarobljenika.

Ništa čudno, s obzirom da je odavno poznato da Jovanović s ponosom nosi svoj francuski pasoš dok mu supruga Leticija Erika, koja je takođe francuska državljanka, vodi nevladinu organizaciju koja se finansira iz stranih fondova poput Fondacije za otvoreno društvo Džordža Soroša i Rokfelerovog fonda.

U spotu je i samozvani desničar i bivši bliski saradnik Borisa Tadića, Vuk Jeremić. On je svoj patriotizam pokazao tokom NATO agresije na Srbiju 1999. godine kada je uništavanje Srbije gledao na ekranu televizora u svom udobnom stanu u Londonu. Ipak, posle petooktobarske obojene revolucije vratio se u Srbiju i zauzeo bitne pozicije, a za srpske interese je toliko "radio" da su mu se svojevremeno Albanci na naslovnoj strani lista “Ekspres” zahvalili naslovom “Hvala, Vuče”.

Rokfelerov pulen se batinama bori protiv nasilja

U spotu se pojavljuje još jedna Rokfelerova uzdanica, Savo Manojlović, nekadašnji član Demokratske stranke, a sada samozvani ekolog i "borac protiv nasilja" koji se protiv nasilja "bori" tako što na protestima šutira svoje neistomišljenike.

Otporaš tvrdi da nije strani plaćenik zato što je dobijao pare iz inostranstva

Tu je i Srđan Milivojević, nekadašnji otporaš koji bi ponovo da upada u Narodnu Skupštinu i pali simbol srpske demokratije, kao što je to činio 2000. godine kada su njegovu organizaciju "Otpor" zasijali novcem iz inostranstva. On to čak i ne krije, pa je u jednoj emisiji otvoreno pitao: "Zar sam ja strani plaćenik samo zato što sam dobijao pare iz inostranstva?!"

Jeremić toliko "radio" za Srbiju da su mu se Albanci zahvalili

Pored Srkija otporaša, u spotu je i samozvani desničar i bivši bliski saradnik Borisa Tadića Vuk Jeremić. On je svoj patriotizam pokazao tokom NATO agresije na Srbiju 1999. godine kada je uništavanje Srbije gledao na ekranu televizora u svom udobnom londonskom stanu.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen / Izvor: Foto: Printscreen

Nešto kasnije, posle petooktobarske obojene revolucije vratio se u Srbiju i zauzeo bitne pozicije, a za srpske interese je toliko "radio" da su mu se svojevremeno Albanci na naslovnoj strani lista “Ekspres” zahvalili naslovom “Hvala, Vuče”.

"Borac protiv korupcije" opustošio Nacionalnu službu za zapošljavanje

U spotu se pojavljuje i lik Miroslava Aleksića, koji sada sebe predstavlja kao velikog borca protiv korupcije i poštenjačinu, a dok je bio na vlasti u Trsteniku sa suprugom Marijom i tastom Ljubišom Kneževićem je napravio šemu uz pomoć koje su godinama zgrtali milione.

Tada se, pod maskom raznih projekata, oko 55 miliona dinara iz budžeta Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u kojoj je radio Knežević prelilo u Fond za unapređenje ljudskih resursa, tj. u njihovu privatnu organizaciju, a tačnije u njihov kućni budžet!

miroslav-aleksic
miroslav-aleksic / Izvor: Srbija Danas / Saša Džambić

Ta mreža muljanja i malverzacija bazirala se ponajviše na angažovanju ljudi za javne poslove po stranačkoj liniji (G17), fiktivnim obukama, podizanju gotovine za navodne troškove prevoza sa računa u bankama, a te pare pomenuti zaposleni nikada nisu videli, i tako dalje... 

Kada se pogledaju čak i ove kratke biografije političkog beščašća svakom razumnom je jasno da Đilas-Šolakov klan koji se predstavlja kao opozicija ne želi ništa dobro Srbiji, nego ih isključivo interesuje punjenje sopstvenih džepova. Možda ih baš zbog toga toliko i vređaju stihovi koji potpuno otkrivaju njihove nečasne namere:

- Đilas, Miki i par idiota doveli bi zemlju do bankrota, oni znaju kako se to radi - "masno laži, a debelo kradi"!