fbpx
Skip to main content
Radoslav Ognjenović

POMOZITE DA SE PRONAĐE RADOSLAV: Nestao radnik zimske službe kada je krenuo u bazu na Konjarniku (FOTO)

Foto: Privatna arhiva
Nema ni Radoslava, ni kamiona

Radoslavu Ognjenoviću (58) radniku zimske službe preduzeća "Srbija-autoput" d.o.o. gubi se svaki trag od juče od 11 sati kada je kamionom napustio baznu stanicu firme na Ibarskoj magistrali

HEROJI DANAŠNJICE: Upoznajte ljude koji se bore za fizički opstanak Srba na Balkanu

Zabrinuta porodica od tada nikako nije stupila u kontakt sa njim, a u potragu, kako kažu, uključile su se i Radoslavove kolege. Prema rečima njegovog brata Nenada, slučaj je prijavljen polciji, ali pošto nije još prošlo zvaničnih 48 sati od trenutka nestanka, patrole po zakonu još ne mogu da proglase Radoslava za nestalu osobu i uključe se u potragu.

Radoslav Ognjenović
Foto: Privatna arhiva

- Sa Ibarske magistale krenuo je kamionom do baze na Konjarniku po naftu i nestao. Mobilni telefon je kadkad dostupan i zvoni, a ne liči na njega da se ne javlja na telefon, pogotovo da je toliko dugo odsutan od kuće. Svi smo ga tražili, nema ni kamiona ni njega, nigde - očajan je brat Nenad, plašeći se najgoreg scenarija koji bi mogao da snađe Radoslava, pa čak i da je otmica u pitanju.

RODITELJI OPREZ, DROGIRANJE POSTALO MODA: Klinci uzimaju šta god im padne šaka!

Ipak, dodaje nikakve neprijatelje ni dugove nema, pa čak i da je bio veoma priseban posle nedavnog gubitka koja je zadesila njihovu porodicu.

- Žena mu je preminula pre dvadest i pet dana, posle teške bolesti, ali on ostao čvrst. Ima i za koga - ima dvoje dece, troje unučadi i četvrto na putu. Ne bi učinio ništa sebi nažao - ispričao je Nenad, apelujući na sve koji su videli Radoslava ili žuti kamion "mercedes sprint" sa brojem BG 554LN jave njemu na 060/6000-432.

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd