clear sky
05.05.2024.

Saopštenje GO Šabac: "Pozivamo Zelenovića da prestane da zaobilazi zakon i ignoriše izbornu volju građana"

21.08.2020. 20:18
Srbija Danas
GO ŠABAC
GO ŠABAC / Izvor: Srbija Danas

Saopštenje za javnost GO Šabac prenosimo u celosti

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac poziva Nebojšu Zelenovića da prestane da zaobilazi zakon, ignoriše izbornu volju građana i da Gradskoj izbornoj komisiji, kojom inače mimo zakona upravlja, dozvoli organizaciju ponovljenih  izbora na 27 biračkih mesta.

Vučić naciji saopštava najvažniju stvar do sada: Predsednik sutra gostuje u emisiji "Jutro na Prvoj"

IZ SARAJEVA STIŽU GNUSNI NAPADI NA VUČIĆA: Predsednik Srbije sutra javno odgovara na napade SDA i Izetbegovića!

"VELIKA JE ČAST I PRIVILEGIJA" Antonio Ratković na čelu Grada Sombora (VIDEO)

Epidemiološka situacija u Šapcu se stabilizovala, pa Zelenović više nema alibi za odlaganje izbora. Vanredna situacija ukinuta je i u Rumi i Sremskoj Mitrovici. Ipak, u strahu od predstojećeg napuštanja fotelje gradonačelnika, Zelenović je počeo i da halucinira kako su svi glasovi koje nije dobila Srpska napredna stranka u stvari njegovi i kako su i oni koji nisu izašli na izbore zapravo njegove pristalice. Izmišlja krivične prijave, zamajava narod koji ga je davno prozreo.

Da se konačnog izbornog poraza ne plaši već bi i Šabac kao i drugi gradovi u Srbiji sada konstituisao vlast, a ne čekao kraj izbornog procesa, koji Zelenović odlaže iz ličnog interesa pravdajući se epidemiološkom situacijom. Besan što vidi da se bliži kraj njegove vladavine , sve više laže dok uništava dokumentaciju o kriminalu koji ostavlja kao spomenik svojoj vlasti u gradu na Savi.

Iza sebe ostavlja devastiran grad, opljačkan budžet i gomilu laži o navodnoj neregularnosti izbornog procesa, koji su inače besprekornim ocenili međunarodni i domaći posmatrači. Ako je toliko siguran da su izbori kako kaže „pokradeni“, zašto se plaši ponavljanja na 27 biračkih mesta.

Kako neko može da pokrade izbore koje sam Zelenović organizuje? Brojna su pitanja na koja Zelenović umesto odgovora daje samo nove laži i optužbe na račun političkih neistomišljenika.  Kaže narod  da ko laže taj i krade.

Zelenović  se istakao i u laži i u krađi. Nenamensko trošenje 7 miliona evra iz budžeta grada je samo jedno od pitanja na koje će morati da da odgovor. Zato mu na konferenciji za novinare drhti glas i zato gubi kontrolu. Izbori će na 27 biračkih mesta biti ponovljeni ili ćemo tražiti prinudnu upravu.

Očekujemo da  građani na  27 biračkih mesta i formalno okončaju vlast najgoreg gradonačelnika u istoriji Šapca i potvrde pobedu liste Aleksandar Vučić - Za našu decu“.

Živeo Šabac! Živela Srbija!

GO SNS Šabac

GORAN VESIĆ: Lažna srpska elita ne može da oprosti Vučiću što diže spomenik Stefanu Nemanji

"Srbija želi da se prekinu tenzije sa Crnom Gorom" Dačić progovorio o predstojećim izborima u komšiluku

"NIJE DOBRO GORANE SRBINE, KADA BEZBOŽNIK SPOMINJE DUŠU" Kusturica "počistio" Markovića