fbpx
Skip to main content
Muhamed bin Salman

USRED PUSTINJE, ŠATORI, ĆILIMI: Saudijski princ u ambijentu kao iz "Hiljadu i jedne noći" (FOTO)

Foto: Profimedia
Aktivisti na društvenim mrežama podelili su fotografije saudijskog prestolonaslednika

Na društvenim mrežama kruže fotografije koje otkrivaju gde je Mohamed bin Salman učestvovao u dijalogu na Svetskom ekonomskom forumu.

Srećna nova društveno odgovorna godina!

Srećna nova društveno odgovorna godina!


ČAK JE I BAJDEN SVESTAN ČINJENICE: Lider republikanske većine u Senatu razočarao mnoge Trampove neprijatelje

BAJDEN POZVAO LIDERE SENATA: Poslao im važnu poruku u vezi sa Trampom

BAJDEN POZVAO LIDERE SENATA: Poslao im važnu poruku u vezi sa Trampom

Aktivisti na društvenim mrežama podelili su fotografije saudijskog prestolonaslednika, princa Mohameda bin Salmana, tokom njegovog učešća u strateškom dijalogu na Svetskom ekonomskom forumu.

Badr Al-Asaker, direktor Specijalne kancelarije saudijskog prestolonaslednika, objavio je ove fotografije uz komentar:

- Njegovo visočanstvo, prestolonaslednik, učestvuje u sesiji strateškog dijaloga u okviru aktivnosti Svetskog ekonomskog foruma, u prisustvu više od 160 uticajnih međunarodnih poslovnih lidera i preduzetnika koji predstavljaju 28 sektora i 36 zemalja.

- Vaše visočanstvo, moj gospodar princ Muhamed bin Salman iz mesta Al-Ula, formuliše slavu u obliku vođe i istorije i ono što je napisao princ Badr bin Abdul-Mohsen:  Ja sam iz ove zemlje, moja majka pustinja je prihvatila svoj pesak i napojila nas svojom čistotom. Hranila nas. Prolazi i širi svoj hlad. Ja sam iz ove zemlje čija deca imaju novca. Druga zemlja.

- Dijalog se odvijao u prisustvu više od 160 uticajnih međunarodnih poslovnih lidera i preduzetnika, koji su predstavljali 28 sektora i 36 zemalja - saopštila je zvanična saudijska agencija za štampu.

Prestolonaslednik Saudijske Arabije, princ Muhamed bin Salman, rekao je juče uveče, u sredu, da će "vrednost glavnih investicionih prilika u Kraljevini dostići 6 milijardi dolara, u narednih deset godina".

Bin Salman  je učestvovao na strateškom dijalogu u okviru aktivnosti Svetskog ekonomskog foruma, u prisustvu više od 160 uticajnih međunarodnih poslovnih lidera i preduzetnika, koji su predstavljali 28 sektora i 36 zemalja.

SD svet

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-5 Beograd