fbpx
Skip to main content
Foto: Profimedia

KAKO JE SAŠA ISUS IZ KARLOVACA VASKRSAO IZ MRTVIH: Porodica ga SAHRANILA, on šetao gradom - svi ga fotografisali

Foto: Profimedia
Umesto Saše Stankova zvanog Isus, sahranjen je Saša Subić, a za njih dvojicu meštani kažu da čak i liče.

Saša Stankov (56) zvani Isus iz Sremskih Karlovaca je za tri dana vaskrsao iz mrtvih, u pravoj papazjaniji koja se dogodila sa zamenom identiteta mrtvih i živih ljudi u ovom mestu.

ČOVEK NIJE NI UMRO, A SAHRANJEN! ISUSE DA LI SI TO TI: Ako je Saša viđen u Novom Sadu, ko se nalazi u kovčegu?

ČOVEK NIJE NI UMRO, A SAHRANJEN! ISUSE DA LI SI TO TI: Ako je Saša viđen u Novom Sadu, ko se nalazi u kovčegu?

UŽAS! Razmazao IZMET PO INTERFONU pa pobegao! Snimak BEZOBRAZLUKA u Novom Sadu kruži društvenim mrežama (VIDEO)

UŽAS! Razmazao IZMET PO INTERFONU pa pobegao! Snimak BEZOBRAZLUKA u Novom Sadu kruži društvenim mrežama (VIDEO)

DRAMA U PETROVARADINU: Zapalio se automobil tokom vožnje, vozač istrčao iz vozila (VIDEO)

DRAMA U PETROVARADINU: Zapalio se automobil tokom vožnje, vozač istrčao iz vozila (VIDEO)

Pod imenom i prezimenom ovog čoveka sahranjen je Saša Subić, isto iz Sremskih Karlovaca, koji je stvarno preminuo, ali je pogrešno identifikovan i sahranjen pod imenom Saša Stankov.

Kako kažu meštani, navodno, dvojica imenjaka sa dugim bradama, liče jedan na drugoga, a i sličnog su godišta.

Jedan od rođaka preminulog Saše je na društvenim mrežama objavio celu hronologiju događaja, pitajući se ko je napravio ovu zavrzlamu.

- U prošli ponedeljak,12.jula, dobili smo informaciju da nam je brat Saša Subić zvani Žuća, iz Sremskih Karlovaca, preminuo. Javile komšije ujaku Draganu, svi javljaju, ali niko ne zna odakle je tačno informacija. Kažu da je bila Hitna i odnela ga. Mladen i Danijela (brat i sestra) i ja redom zovemo hitne službe - navodi rođak preminulog Saše.

On dalje navodi da su u svim službama dobijali odgovore da ga niko nije ni primio, a kamoli da je tamo preminuo.

Šta se dešava, gde je Saša, ništa nam nije jasno. Kasnije, javljaju iz opštine da nije naš brat preminuo već Saša Stankov, zvani Isus, takođe iz Sremskih Karlovaca. Ostajemo u čudu, kako je neko mogao da napravi takvu grešku - objašnjava dalje događaje rođak preminulog.

Drugog Sašu je proodica sahranila u porodičnoj grobnici, oplakuju ga, polažu cveće i vence, navodi se.

Međutim, da sve bude tragičnije "mrtav" Saša Isus je fotografisan baš tada u Novom Sadu. Njegova rođaka odlazi u policiju i pokazuje sliku rođaka koga je tek sahranila. Žena se trese, a u policiji dobija odgovor da je to nemoguće i neslanu šalu nekog od prisutnih da je taj koji je slikao bio pijan. Međutim, ako je on bio pijan onda to nije slika?

Policija je brzo pronašla Sašu Stankova, zvanog Isus, i ustanovila da je živ i da ga je familija uzalud prežalila.

- Taman smo došli sebi od one informacije da je naš Saša preminuo, pa nije. Agonija traje nedelju dana, a njega niko ne može da pronađe ni telefonom, niti ga ko viđa. Međutim, ujak Dragan ponovo dobija poziv iz opštine da je došlo do greške i da nam je brat Žuća, ipak, preminuo. Ekshumacija tela je urađena u subotu uveče, po mraku. Pitamo se da li se nešto krije? Da li je moguće? Naš brat je sahranjen u tuđoj grobnici pod tuđim imenom. Šok,šok i šok! - ogorčen je rođak preminulog Saše Subića.

Kasnije, saznali su da ga je komšija našao mrtvog i pozvao policiju, a da je mogao da bude lako identifikovan, jer su na stolu bila njegova lična dokumenta.

- Dva pripadnika policije su došla, i čini mi se da su odokativnom metodom, pogrešno identifikovali preminulog brata, pri tom i ne pogledavši gde su dokumenta. Da ironija bude veća lična karta je stajala nasred stola. Pitamo se ko je i na koji način izvršio identifikaciju? U opštini tvrde da uopšte nije imao dokumenta – navodi brat od ujaka preminulog Saše.

- Opštino, policijo, pogrebno, komunalno, šta vi radite? Da li su mogući ovakvi propusti? Uskratili ste nam pravo da ga sahranimo, da ga normalno ožalimo. Ko će da odgovara za to? Svi krivicu prebacujete jedni na druge, a svi ste krivi za to. Obe porodice ste istraumirali i neko treba da preuzme odgovornost - zaključio je na kraju.

Preminuli Saša sahranjen u limenom kovčegu, a niko, navodno, nije video telo. Kako se navodi, porodica živog Saše pre njegove sahrane nije otvarala limeni kovčeg u kome se nalazilo telo drugog Saše. Ekshumaciji je, verovatno po nalogu tužilaštva, prisustvovala policija, ali se niko od zvaničnika do sada nije oglašavao o ovom u najmanju ruku bizarnom slučaju zamene identiteta.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd