fbpx
Skip to main content
Foto: Promo

Miloš Vučević na obilasku radova u Sremskoj Kamenici: U održavanje puteva uložili smo veliki novac

Foto: Promo
Asfaltira se više od 50 lokacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je naselje Sremska Kamenica u kojem JKP „Put“ privodi kraju radove u više ulica na održavanju putne privrede. Tom prilikom, naglašeno je da su na teritoriji Sremske Kamenice izvedeni radovi u vrednosti od preko 50 miliona dinara, a da su do kraja godine planirani radovi na asfaltiranju Radničke ulice i popravka kolovoza u drugim ulicama.

U toku su radovi na popravci kolovoznog zastora, odnosno asfaltiranje u ulicama Moše Pijade i Železničkoj u dužini 1 200 m. 

Simbol Novog Sada: Ovako je Petrovaradinska tvrđava dobila ime (FOTO)

Grad Požarevac osvojio šest nagrada na Sajmu turizma u Novom Sadu

- Grad Novi Sad je ove godine na teritoriji Mesne zajednice Sremska Kamenica uložio velika novčana sredstva u putnu infrastrukturu, odnosno u popravke i asfaltiranje više od 50 lokacija. Ovo je jedna od najrazuđenijih mesnih zajednica u gradu, tako da je izazov infrastrukturno je opremati. Zahvaljujući podršci i inicijativi Mesne zajednice, kao i žitelja Sremske Kamenice, gradska komunalna preduzeća su otpočela i uspešno privela kraju sve ono što je dogovoreno. Imamo planove za sledeću godinu, kada ćemo praviti veliku kružnu raskrsnicu kod Instituta, zajedno sa Pokrajinom, a ta investicija je vredna gotovo 90 miliona dinara - navodi gradonačelnik.

Foto: Promo
Miloš Vučević u obilasku naselja Sremska Kamenica
Foto: Promo

- Čeka nas i veliki izazov što se tiče Sremske Kamenice, a to je nastavak dovođenja vodovoda i kanalizacije u naselje Bocke. Gotovo u celosti smo izvršili budžet za ovu godinu za putnu infrastrukturu, a u 2018. godini će biti preko milijardu dinara potrošeno za putnu privredu. U gradu smo počeli sa vidljivijim obeležavanjem biciklističkih prelaza na glavnim bulevarima, što je naišlo na odličnu reakciju građana i to ćemo nastaviti da radimo, sve u cilju poboljšanja sigurnosti učesnika u saobraćaju. Nadam se da ćemo krajem godine imati potpisan ugovor za 1. fazu Sentandrejskog bulevara koji će biti ubedljivo najveća investicija - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i zahvalio se građanima na strpljenju zbog gužvi u saobraćaju koje su stvorene usled radova. 

Foto: Promo
Miloš Vučević u obilasku radova u Sremskoj Kamenici
Foto: Promo

Asfaltirane su ulice Cara Lazara, Sremskog odreda, Gorocveta, kao i Put Doktora Goldmana, Fruškogorski put, Povrtarska i Gogoljeva ulica i Ulica Đure Jakšića, što ukupno čini površinu oko 20 200 m2.

Foto: Promo
Miloš Vučević u obilasku radova u Sremskoj Kamenici
Foto: Promo

Takođe je u prethodnom periodu izvršena popravka pešačkih staza i kolovoza u više ulica, a to su ulice Vladimira Nazora, Majora Tepića, Marka Oreškovića, Svetozara Miletića, Branislava Bukurova, Institutski put, Fruškogorska ulica, Gajeva, 7. vojvođanske brigade, Vojvode Mišića, Kneza Mihajla, Svetosavska, Milice Stojadinović Srpkinje, Ivana Gorana Kovačića, Novaka Radonjića, Branka Radičevića, Jasminova, Paragovski put, Mišeluk, Ketrin Makfel, Sremskih partizana, Četinarska, Borova, Dunjina, Vinogradarska, Plitvička, Đurđevdanska, Skojevska i druge.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vojvodina

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
5 Beograd