Skip to main content
emina-jahovic

Emina Jahović PRODALA KUĆU u Novom Pazaru! Zaradila VRTOGLAVU SUMU, a ovo su svi DETALJI

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Njena majka je bila protiv!

Pevačica Emina Jahović prodala je plac koji je bio u vlasništvu njene porodice u Novom Pazaru za vrtoglavih 760.000 evra.

Naime, kako se navodi na mestu na kom je pevačica imala kuću biće turska ambasada, a pomenuti prostor Emina je u prethodnih godinu dana rentirala i uzimala kiriju jer na porodičnom imanju nije provodila mnogo vremena.

- Emina i njen brat Mirsad Jahović dugo su iznajmljivali kuću u Pazaru turskom konzulatu jer su zbog obaveza retko u njoj boravili. Ona dugo živi u Turskoj, a i majka ne živi u Pazaru, već kod sina u Istanbulu, pa je skoro cele godine plac prazan. Tako su sklopili dogovor s konzulatom da im rentiraju prostor, a na kraju su presekli kad se pojavila ponuda da se vila proda da bi se tu smestila turska ambasada. Turci su ponudili 760.000 evra, Emina je pristala, pa je plac sada u sređivanju za izgradnju ambasade - priča izvor blizak Jahovićima za "Republiku".

DARKO I BARBARA RASKINULI JER ONA IMA DRUGOG? Komšije otkrile nove detalje BURNOG kraha veze

DARKO I BARBARA RASKINULI JER ONA IMA DRUGOG? Komšije otkrile nove detalje BURNOG kraha veze

"KAJEM SE, tačno je da sam bio POZITIVAN NA KOKAIN!" Prva ISPOVEST Darka Lazića nakon HAPŠENJA

"KAJEM SE, tačno je da sam bio POZITIVAN NA KOKAIN!" Prva ISPOVEST Darka Lazića nakon HAPŠENJA

"MAJKA NE ZNA HOĆE LI OVO PREŽIVETI..." Porodica poslednji put Marijanu videla na Uskrs - Očajni su

"MAJKA NE ZNA HOĆE LI OVO PREŽIVETI..." Porodica poslednji put Marijanu videla na Uskrs - Očajni su

Inače, pre nego što je vila prodata Emina Jahović rentirala je plac za 2.000 evra mesečno.

- Kuća je na nekoliko spratova i ima prostorije koje mogu da se srede kao radni prostor. Plac je veliki, pa je tu konzulat imao sve što je potrebno za rad. Sada planiraju da ulože dodatni novac da bi se još sve sredilo, a kupci su videli da je bolje da se prostor kupi i sredi nego da se iznajmljuje mesečno za 2.000 evra - rekao je izvor.

Emina Jahović
Foto: Instagram Printscreen/yaemina

Kako dalje prenose mediji, Eminina majka prvo se protivila odluci da Mirsad i njena ćerka prodaju imanje, ali su je ubedili da je tako najbolje jer, u suprotnom, ničemu ne služi.

- Eminina majka Senija prvo nije bila za to da se prodaje dedovina. Pričala je da je taj plac vredan celoj porodici, da to treba da bude vikendica ako ništa drugo i da nije pametno da se prodaje, ali Emina i Mirsad su insistirali. Pričali su majci da su Turci ponudili solidan novac za plac, da znaju koliko je vezana za tu kuću, ali da nema smisla da propada i da se prostor ne koristi. Rentiranje je bila pametna odluka, ali sad su kompletno hteli da prodaju sve. Mirsad i Emina imaju svoje kuće, tako da je ovo bila najbolja opcija - zaključuje izvor.

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd