fbpx
Skip to main content
Sejo Kalač

Hitčinu "ALA, ALA" svi pamtimo: A da li znate kako danas izgleda i šta radi Sejo Kalač? (VIDEO/FOTO)

Foto: Youtube prinscreen/MrSanDzo
Bez njegovog hita ne prolazi nijedna folk žurka!

Seja Kalača svi znamo po velikom hitu "Ala, ala", ali oni koji ne prate pomno njegovu karijeru i dešavanja u Grand produkciji možda su izgubili trag ovom pevaču, budući da se poslednjih godina ne pojavljuje preterano u štampi i svoju karijeru ne gradi na skandalima, već na muzici.

POMIRENJE? Džej progovorio o Adilu - OVO je USLOV da ti oprostim što si mi TUKAO ĆERKU!

Sejo je itekako aktivan, redovno nastupa, a jedna od pesama koje je izbacio ove godine nosi naziv "Zlatna medalja", i za nju je snimio i vrlo zanimljiv spot. Na početku, glavni junak želi da skoči sa mosta, zbog nesrećne ljubavi, a tu su i kafana, patnja i alkohol - standardni i nezamenljivi elementi narodnjačke estetike:

Sejo je nedavno je nastupao i na memorijalnom koncertu posvećanom prerano preminulom folk pevaču Ninu Rešiću u Bijeljini, i tada je otpevao njegovu pesmu "Ti si, ćerko, tatin sin".

Sejo je bio dobro raspoložen, a za portal Srbija Danas otkrio je da se sa pokojnim Ninom, u čiju čast je te večeri pevao, nije previše družio, ali da je imao prilike da se sreće sa njim na snimanjima različitih emisija.

Sejo Kalač
Sejo Kalač
Foto: Srbija Danas

- Sećam se kako mi je jednom prišao s leđa, iznenada me obgrlio i poljubio u obraz, onako, od srca, na bazenima u Gradiškoj, gde smo snimali neku emisiju. Bio je te večeri nekako tužan - prisetio se Sejo.

Svi prisutni mogli su da se uvere da je Sejo i dalje u dobroj pevačkoj formi. A oni koji neko vreme nisu imali prilike da ga vide primetili su i da se fizički nije preterano promenio. U nastavku poslušajte još jednu njegovu novu pesmu, i podsetite se legendarnog hita "Ala, ala" sa kojim je Sejo zapalio estradu 2004. godine:

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd