fbpx
Skip to main content
Monika Grin

PRESTRAVLJENA OD JUTRA DO MRAKA! Majka troje dece saznala da ULJEZ živi na njenom tavanu! (VIDEO)

Foto: Facebook printscreen/9 News Central queensland
Horor u stvarnom životu.

Mlada Australijanka boji se da spava u sopstvenom domu, od kada je otkrila da je uljez živeo na njenom tavanu.

Monika Grin, majka troje dece iz Rokhemptona u Kvinslendu, neko vreme je primećivala neobične stvari oko svoje kuće, ali nikada se nije previše brinula, odbacujući ih kao slučajnosti ili plodove svoje mašte.

OVO NIJE OČEKIVALA: Kupila je džemper, a kad je pročitala šta piše na etiketi, gorko je ZAPLAKALA! (FOTO)

OVO NIJE OČEKIVALA: Kupila je džemper, a kad je pročitala šta piše na etiketi, gorko je ZAPLAKALA! (FOTO)

Ali, u ponedeljak, nakon što se kući vratila sa decom sa lekarskog pregleda, Monika više nije mogla da ignoriše očigledno. Zadnja vrata bila su širom otvorena, bili su uključeni klima uređaj i televizor, a u kuhinji je bio napola pojeden tanjir hrane. Odmah je pozvala policiju, a kasnije je saznala da je onaj ko joj je provalio u kuću verovatno već neko vreme živeo tamo.

Monika Grin
Monika Grin
Foto: Facebook printscreen/9 News Central queensland

Tokom provere kuće ima li tragova, policajci su primetili da je poklopac šahta koji je vodio u potkrovlje delimično otvoren, a posle provere potkrovlja pronašli su dokaze da neko tamo živi. Koliko dugo i kako su uspeli da ostanu neotkriveni, niko zasad ne može da kaže, ali istraga je u toku, prenosi Oddity Central.

"Osećam se kao da je napadnut moj lični prostor. Osećala sam se šokirano i prestravljeno", rekla je Monika za australijske medije. Dodaje kako je uočila da je počela da se trese na najmanju buku. "Tri puta proveravam da li je sve zaključano pre spavanja. Provela sam veče u kući s porodicom, ali biti sama kod kuće me plaši", kazala je.

Razmišljajući o svemu što je u poslednje vreme primetila po kući, gospođa Grin kaže da je bilo puno znakova da nešto nije u redu. Jednom je nestala hrana, a drugi put joj je isključen sistem sigurnosnih kamera, ali nije obraćala puno pažnje kad su se te stvari dogodile.

ŽIVOT NAGLAVAČKE: Dobila je DNK test za Božić i otkrila šokantnu porodičnu tajnu! (VIDEO)

ŽIVOT NAGLAVAČKE: Dobila je DNK test za Božić i otkrila šokantnu porodičnu tajnu! (VIDEO)

Grinova i njena porodica veruju da je uljez sigurno pristupio kući krađom njenih ključeva, a sada su promenili sve brave. Ipak, mlada žena se boji da bi osoba mogla da se vrati, a ne znajući njegove namere, ne zna šta može da očekuje.

"Zašto je bio u krovu? Koje su mu namere bile? Da li je bio ovde da nam naudi? Da li je bio ovde da mi ukrade jedno dete? Ja bi trebalo da ih štitim i osećam se kao da nisam uspela", rekla je majka troje dece.

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-4 Beograd