fbpx
Skip to main content
Porodica

TAČNO 100 POSTO: Pogodite ko na slici nije porodica! Vaš izbor otkriva SVE O VAMA! (FOTO)

Foto: Twitter printscreen/BaburaVelika
Saznajte.

Nekada i jednostavna pitanja i naši izbori mogu da otkriju naš karakter, osobine i želje.

NAJBOLJI DRUGOVI: Štene čivave koje ne može da hoda i golub koji ne može da leti! (VIDEO)

NAJBOLJI DRUGOVI: Štene čivave koje ne može da hoda i golub koji ne može da leti! (VIDEO)

Pred vama je zabavan psihološki test koji će vam pomoći da se zagledate u svoju dušu i bolje upoznate sebe. Pitanje je jednostavno: pogledajte fotografiju ispod i izaberite par sa detetom koji vam ne izgleda kao porodica. Kada ste izabrali, nastavite da čitate kako biste otkrili šta vaš izbor govori o vama.

Ako ste izabrali 1: Vi niste porodična osoba i najverovatnije ste odrasli bez uticaja očinske figure. Kao što ste primetili, otac izgleda kao da ga nije briga, a majka ga drži na rastojanju od deteta. Vi rado pomažete onima u nevolji i pokušavate da konstruktivno menjate živote drugih ljudi, ali vi niste sigurni šta znači prava porodica.

Ako ste izabrali 2: Vi ste istinski porodična osoba. Svesni set značaja porodice i ona je uvek vaš prioritet. Roditelji na slici su više koncentrisani na sebe, žena nosi mini suknju, a otac se ne obazire. Vi verujere u snažne i utemeljene odnose, brak ispunjen ljubavlju i srećnu atmosferu za sve članove porodice.

Ako ste izabrali 3: Ova slika pokazuje zadovoljnu i porodicu koja se voli, dva zaljubljena roditelja koji brinu za svoje dete. Ako smatrate da oni nisu porodica, možda imate traumatske psihosomatske bolesti, kao rezultat života u disfunkcionalnoj porodici. Samo u slučaju da je jedan od vaših roditelja bio alkoholičar, koristio opojna sredstva ili patio od mentalnih bolesti, vaš um bi mogao da prepozna takvu sliku kao porodicu. To je razlog zašto vam porodica sa slike deluje lažno.

DA LI ĆE BEKVALČEVA DA MU ODGOVORI? Pevač priznao da se ZALJUBIO U NATAŠU čim ju je video u OVOME (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Slika 3's picture

Slika 3

Slika 3. Lik drzi dete a zena drzi svalera. Svaki normalan roditeljski par stavi dete u centar slike a ne u cosak. Ovaj sto je ovo pisao ima ozbiljnih devijacija...

17 | 3

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
20 Beograd