Skip to main content
seks

BRUTALNA ISPOVEST: Muž me je silovao prve bračne noći! SUROVI DETALJI: Ne plači, ne mogu da svr*im...

Foto: Profimedia
Trauma koja ostaje!

Bračni papir sa sobom nosi mnogo toga, ali on nikada ne sme da bude izgovor za silovanje. Ovo je ispovest jedne žene koja je prošla kroz pakao sa mužem.

Svaki put kada žena odbije muškarca - to je silovanje. Jednoj ženi trebalo je mnogo vremena da to i shvati, a ovo je njena priča.

BIZARNO PRAVILO U SRBIJI! Ko upražnjava analni seks, NE MOŽE da daje krv!

- Na dan venčanja bila sam bolesna i jedva sam pregurala ceremoniju i prijem gostiju. A, kada smo suprug i ja ostali sami u sobi jedva sam se suzdržavala da se ne srušim od groznice. Oduvek sam razmišljala o tome kako ću izgubiti nevinost prve bračne noći i želela sam da taj trenutak bude onakav kakvim sam ga sanjala. Volela sam svog muža i želela sam da mu dam nešto posebno te večeri, ne polovično. Pošto mi je bilo jako loše, dogovorili smo se da sačekamo do ujutro.

To ga nije sprečilo da nastavi da se trlja o moju belu haljinu.

seks
seks
Foto: Profimedia

Počela sam da plačem i rekla sam mu da ga se plašim, a on je odgovorio da su pred prvi put svi uplašeni.

Pokušala sam da ustanem, oborio me je, govoreći mi da je on moj muž. Rekao je da moram da imam poverenja u njega i to što on radi.

Tako sam želela da sve prestane, da sačekamo do jutra. Napao me je da je čekao predugo i da mu je dosta.

Posle te žustre rasprave i maltretiranja, maltene da se ničega ni ne sećam. Jedino što znam je da sam u jednom trenutku bila devica, a u drugom... Pa, u drugom sam jecala.

'Ovo je užasno', rekao mi je, 'ne mogu da verujem da sam sve ovo vreme čekao zbog ovoga'. Uhvatio me je za ruke i jako ih stegao, napao me je da moram da naučim da budem dobra u krevetu, jer sam ja sada njegova žena i moramo da imamo seks. I imali smo ga.

DEVOJKA SA FEJSA MU JE BILA SEKS-ROBINJA: "Terao me je na analni seks, a ruku bi mi stavio preko usta da..."

Moja nevinost je nestala, a srce mi je bilo slomljeno. Osećala sam se kao da sam samu sebe izneverila. Sebe sam krivila jer je njemu bio loš seks prve bračne noći. Seks na koji me je primorao.

Osećala sam se prljavo. I tako je ostalo nadalje.

Govorio mi je da previše plačem, da se previše opirem i da nisam ništa napredovala. Krivio me je da zbog mojih suza ne može da svrši kako treba.

Pitala sam se šta nije u redu sa mnom i zašto ne mogu da zadovoljim supruga, kao što to mogu druge udate žene. Zašto želim da pobegnem od njegovih dodira, a u stomaku umesto leptirića osećam samo mučninu?

devojka
Foto: Profimedia

Posle nekog vremena odlučila sam da prestanem da ga odbijam, iako to nikada nije ni imalo neki uticaj na njega. Počela sam da verujem da sam užasna žena i da treba da mi pokaže gde mi je mesto.

Počela sam da mu se prepuštam, a umom sam uvek bila "negde tamo".

Prošle su godine i vremenom sam mu rodila i decu. Seks nikada nije postao bolji i on nikada nije postao nežniji prema meni. Nikada nisam naučila kako da ga zadovoljim.

Našao je onu koja može. Pružala sam mu ljubav, poštovanje, obavezala sam mu se, a on mi je uzeo sve i nikada mi nije uzvratio. A, nije hteo da ode.

Ne znam zašto mi je trebalo toliko vremena da shvatim - silovanje je silovanje. Ne postoji nijedan izgovor za tako nešto, pa ni brak. Sebe sam uvek uveravala u to da je to što mi on radi normalno, jer mi je muž. Ali, ja nikada nisam rekla "da". Dok god sam govorila "ne" - to je bilo silovanje."

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd