Skip to main content
poljubac ljubavnog para

Divan je i sladak, ali se OČAJNO LJUBI? Evo kako da rešiš taj problem!

Foto: Profimedia
Niko nije savršen...

Sve smo se barem jednom našle u toj situaciji - napokon smo dočekale prvi poljubac s frajerom koji nam se sviđa, a onda je usledilo ogromno razočaranje.

Dobar poljubac može učiniti i frajera koji nam se ne sviđa neodoljivim, ali i pokvariti onoga koji nam se jako sviđa. Srećom, sve se može popraviti, a uz ovih nekoliko koraka ćeš to lakše učiniti.

Ne odlažite! Ovo bi žene trebale da urade odmah nakon seksa

Zaboravi na njegova osećanja

Ako sve vreme razmišljaš kako da mu kažeš da se loše ljubi, bez da mu povrediš osećanja, nećeš postići mnogo. Reci mu to na nežan način i odmah mu daj do znanja da želiš da poradite na tome, ali nemoj se previše brinuti da li ćeš ga povrediti. Verovatno hoćeš kako god okreneš, ali ako ti je stalo da uspete, to je nešto što duguješ sebi.

Šta lice govori o njemu? Ima crne oči, niske obrve i četvrtasto lice? Bežite od njega!

Poljubac
Foto: Profimedia

Vodi ga

Umesto da očekuješ da će se stvari popraviti same od sebe, pokušaj ga voditi kroz poljubac i pokazati mu šta ti se sviđa, a šta ne.

Kaži mu šta ti se sviđa

Najbolji način da mu pokažeš da su tvoje kritike bile dobronamerne je da mu jasno kažeš šta ti se sviđa, a što ne. Tako će svaka tvoja kritika postati konstruktivna i učiniti njegove poljupce boljima. Naravno, dopusti i njemu da ti kaže šta se njemu sviđa, a šta ne - tako ćete oboje napredovati.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
11 Beograd