fbpx
Skip to main content
ljubavni par

Dok ne odgovorite na OVA pitanja, ne smete da počnete da živite sa vašim partnerom!

Foto: Profimedia
Od odgovora mnogo toga zavisi...

Nije neobično ako nakon nekog vremena odlučite da živite s partnerom. Neki se na taj potez odlučuju iz praktičnih razloga poput deljenja troškova života, dok je drugima ipak prioritet činjenica da će tako provoditi više vremena zajedno. 

Poslovne proslave nove godine kriju MRAČNU TAJNU: Mnogi su otišli i doživeli OVO seksualno iskustvo!

Ipak, ponekad parovi tek nakon useljenja shvate da cela stvar neće funkcionisati, pa dođe do raskida, a pisac i stručnjak za odnose, Andrea Sirtaš, objasnila je i koji su problemi oko kojih se parovi najčešće sukobljavaju. 

ONE SU DALE G*ZU: Ispovest DEVOJAKA koje su probale ANALNI s*ks!

- Morate razgovarati o trošenju novca pre nego počnete da živite zajedno. Problemi s novcem neretko uništavaju veze, a ako utvrdite neke stvari na početku, možete izbeći mnoštvo problema. Odlučite kako ćete podeliti troškove i ko je za šta odgovoran, pa odvojite deo novca koji ćete trošiti sami za sebe - objasnila je Sirtaš.

ljubavni par
ljubavni par
Foto: Profimedia

Drugi problem su često - ljubimci. Ako dovodite ljubimca s vama, dogovorite se oko brige o njemu, gde će spavati i svemu ostalom. 

Pomalo očekivano, kućni poslovi su još jedna tema svađa. Hoćete li čistiti svaki dan po malo ili jednom nedeljno imati veće čišćenje? Volite li više da perete sudove ili da usisavate? Ko će kuvati? Sve su to pitanja o kojima ne bi bilo loše razgovarati pre nego što se odlučite na zajednički život.

Šest razloga zašto žene PLAČU tokom ili nakon sek*a!

Koliko često čistite, da li biste radije prali sudove ili kuvali, koliko često iznosite smeće? Sva ova pitanja su veoma bitna za zajednički život. Ako rasporedite obaveze na vreme, izbeći ćete dosta svađa i rasprava. 

Takođe, parovi se često prepiru i oko razloga zbog kojih bi trebalo (ili ne bi) da žive zajedno. Upravo o tome se često ne govori...  

- Razlozi mogu biti različiti. Ušteda, više ćete se viđati, želite videti šta će se dogoditi kad krenete više vremena provoditi zajedno. Neki žele brak a neki žele podići vezu na viši nivo. Svi imaju različite razloge, ali ih je važno odmah objasniti - zaključila je.

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
5 Beograd