fbpx
Skip to main content
ljubavni par

Ako još uvek NISTE PRONAŠLI PRAVU LJUBAV sigurno radite ove 4 stvari POGREŠNO

Foto: Profimedia/ilustracija
Predstavljamo vam spisak od 4 stvari koje vas ograničavaju da pronađete pravu ljubav.

Ne postoji osoba koja se nikada nije razočarala u ljubav. Nekima se to dogodi jednom. A nekima se, nažalost, događa iznova i iznova.

I onda se, logično, zapitate da li je uopšte moguće da pronađete pravu ljubav i odgovarajućeg partnera, ili vam je suđeno da ostanete sami.

Odgovor je da on sigurno postoji, ali možda kroz negativne misaone obrasce ne dozvoljavate da ljubav ispuni vaš život.

Iskustva mnogih pokazuju da potraga za odgovarajućim partnerom i iskrenom ljubavlju može trajati dugo i izgledati beznadežno, kao traganje za iglom u plastu sena.

Predstavljamo vam spisak od 4 stvari koje vas ograničavaju da pronađete pravu ljubav:

ljubav
ljubav
Foto: Profimedia

1. Traganje za savršenstvom

Skloni smo da maštamo i vizualizujemo mnoge stvari u životu, pa tako i partnera. Mnogi maštaju o njegovom fizičkom izgledu, boji očiju i građi, a drugi o njegovim osobinama i karakternim crtama. Često kada spojite ovo dvoje dobićete idealnog partnera. Ali, da li ovakva osoba postoji?

Da li je traganje za gospodinom savršenim rizično?

Vizualizacija i mašta nas opuštaju, pomažu da pošaljemo pravu energiju u Univerzum, ali na polju ljubavi mogu biti toksične. osobe koje vizualizuju potencijalnog partnera mogu odbijati mnoge šasne i prilike za prijatan romantičlni odnos. Postoji rizik čak i da odbiju osobu sa kojom bi bili savršeno kompatibilni, jer se ne uklapa u njihovu percepciju savršenstva.

"Moj dečko ne želi da spava sa mnom jer mu SMETA MOJA TEŽINA, a od nedavno radi i OVO"

"Moj dečko ne želi da spava sa mnom jer mu SMETA MOJA TEŽINA, a od nedavno radi i OVO"

KETO DIJETA JE JAKO POPULARNA, ali stručnjaci su je proglasili JEDNOM OD NAJGORIH, evo zašto

KETO DIJETA JE JAKO POPULARNA, ali stručnjaci su je proglasili JEDNOM OD NAJGORIH, evo zašto

Bela Torn stala u odbranu poznatog glumca: "Nema šanse da je kanibal"

Bela Torn stala u odbranu poznatog glumca: "Nema šanse da je kanibal"

2. Odnosi bez obaveza kao savremeni trend

Sve više postaju zastupljene veze bez obaveza, bilo koje odgovornosti, obećanja, predanosti i zakletvi. U užurbanom savremneom svijetu i pojam ljubavi posmatra se iz više uglova nego ikada pre, a moguće je da ovi uspostavljeni trendovi odnosa bez obaveza mogu biti jedan od uzroka zašto još uvek niste pronašli srodnu dušu.

3. Tehnologija menja komunikaciju

Pogledajte oko sebe u restoranu, tržnim centrima i gradskom prevozu. Videćete brojne ljude koji većinu vremena provode gledajući u svoj mobilni telefon. Napredak tehnologije, društvene mreže i internet mogu biti sjajne i praktične alatke za život svakog pojedinca, ali ne smemo izostaviti i zaboraviti na moć tradicionalnog komuniciranja.

Komunikacija oči u oči je presudna za upoznavanje osobe, dodir druge duše i energetsku konekciju. Samo ovakvim susretom možete uvideti i kreirati istinsku ljubav.

par
Foto: Profimedia

4. Birate loše veze umesto usamljenosti

Ljubav dolazi kada se najmanje nadate! Prelazak iz jednog neosnovanog i toksičlnog odnosa u drugi, samo radi bega od samoće, nije rešenje ni dobar put ka ljubavi.

Umesto da idete iz jednog u drugi odnos i doživljavate nova razočaranja, posvetite se sebi. Zadovoljite svoje potrebe, pružite sebi ljubav i ne zaboravite da analizirate svoje emocije.

Kada sebi pružite nežnost, vrata ljubavi počinju polako da se otvaraju u vašem životu.

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd