fbpx
Skip to main content
seks, sex

Sa 13 izgubila NEVINOST, do 19 imala 40 MUŠKARACA! Ispovest ŽENE kojoj je S*KS upropastio ŽIVOT!

Foto: Profimedia
Zavisna!

Ovo je ispovest devojke koja je do 19 godine spavala sa 40 godina, nevinost je izgubila sa 13, a trebalo joj je 17 da potraži stručnu pomoć zbog svoje zavisnosti. 

ISPOVEST NIMFOMANKE: Majka sam troje dece i S*KSAM se 365 DANA, a kada imam MENSTRUACIJU... (FOTO)

seks, sex
Foto: Profimedia

EKSPLODIRAĆE OD STRASTI: Priredite vašem muškarcu Novu godinu za PAMĆENJE!

"Oduvek sam se osećala usamljeno, a jedini lek za to bio je seks", počela je svoju priču Nigerijka.

"U svakom trenutku života imala sam pet muškaraca koje sam mogla pozvati da dođu na seks. Ali i uz njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom", objašnjava Sejda.

Za nju je seks bio središte života oko kojeg se sve vrtelo.

"Pružila mu je ruku, a onda su nestali u tami S*INGERSKOG..." Ispovest ŽENE koja se uputila u NEPOZNATO!

Sa 17 je postala zavisna o tome da uz sebe ima da ima muškarca s kojim može da spava. Sa 19 je već spavala sa 40 muškaraca, a njen opasan način života vodio ju je ravno u propast - bila je dva puta na abortusu, imala je nekoliko ozbiljnih infekcija i porodične probleme.

"Seksualnu zavisnost uglavom povezuju s muškarcima, ali, naravno, postoji i mnogo žena koje se bore s ovim problemom. Skoro 13 godina sam živela u jednom vrlo mračnom, usamljenom svetu kojeg sam sama stvorila i iz kojeg nisam znala izaći. Nisam znala. Nisam želela. Kada sam se konačno usudila da pobegnem od svega toga, osetila sam ogromno olakšanje".

ŽELITE DA OSTANETE VEČNO MLADI? Evo KOLIKO ČESTO morate da imate SEK*UALNE ODNOSE da biste USPORILI STARENJE!

Zavisnost o seksu je kao i svaka druga i jednako ljude tera da postanu samoživi, destruktivni i depresivni.
Seji je izgubila nevinost kad je imala samo 13 godina i odmah je ostala trudna. Dete je rodila sa 14, što je ostavilo velike posledice na njoj. Briga o njoj i detetu na sebe je preuzela njena baka.

"Tad sam bila sam jako usamljena i želela sam pažnju. Polako sam postajala očajna", priseća se Sejl koja je sa 17 godina upoznala Paula, dečka sa kojim je počela redovno da spavaju, a koji je postao svojevrsna zamena za njenu usamljenost.

Ali to nije dugo trajalo, pa se sve češće upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

"Kad nisam imala intimne odnose, osećala sam strašan pad raspoloženja. Bila bih depresivna i frustrirana".

Sa 17 je rodila drugo dete, sina Endrjua, a dečku je rekla da je dete njegovo, iako nije bila sigurna u to. Nakon rođenja drugog deteta, dala je sve od sebe da mu ostane verna, ali to je značilo da je želela da spava i po nekoliko puta dnevno sa Polom.

SKROZ UVRNUTO! Ovo su s*ks FETIŠI za koje niste čuli, a kod nekih pada i KRV!

Ipak, sva njegova pažnja nije bila dovoljna, i uskoro ga je ponovo počela da ga varam i ostala je još jednom trudna. Ovog puta, odlučila je prekinuti trudnoću.

Do 22. rođendana, imala je hlamidiju dva puta. Uprkos bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, ona se svake noći, bez izuzetka, upuštala u potragu za novim plenom.

"Ne sećam se najjasnije života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se dešavalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni."

Seksualno uzbuđenje
Foto: Profimedia

U 26. godini je ponovo ostala trudna i još jednom otišla na abortus, nakon kojeg se napila i završila u krevetu sa nepoznatim muškarcem.

"Ne znam na koji način sam uspevala da zadrži posao savetnice. Bilo mi je vrlo naporno zadržavati kontrolu u kancelariji, a jednom sam čak dozvolila svojim strastima da zavladaju i spavala s kolegom", ispričala je i priseća se jedne situacije kad je zaboravila da plati stanarinu, pa je morala decu poslati k rođacima.

U 30. je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat i tvrdi da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

MUŠKARČINA KOJA "ZNA I UME" ILI AMATER? Oni koji se bave OVIM ZANIMANJIMA su NAJBOLJI ljubavnici, a evo ko je NAJGORI!

"Ponosna sam na sebe. Program koji sam vežbala me naučio da prepoznam znake i sprečim samu sebe da se ponovo nađem u paklu. Ne planiram da spavam ni sa kim, a ako slučajno sutra naiđem na nekoga ko će me ispunjavati i uz koga ću osetiti pravu ljubav, što da ne?! Sad sam se konačno oslobodila zavisnosti", rekla je.

I pored oporavka, svakog dana se budi sa osećajem krivice i gorkim ukusom kajanja zbog života kakvog je nekoć vodila.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
20 Beograd