fbpx
Skip to main content
Muškarac

MUŠKARČINA KOJA "ZNA I UME" ILI AMATER? Oni koji se bave OVIM ZANIMANJIMA su NAJBOLJI ljubavnici, a evo ko je NAJGORI!

Foto: Profimedia
Da li ste pronašli vašeg partnera?

Ukoliko ste se pitali kojim zanimanjem se bave najbolji ljubavnici evo ga odgovor! U ovom istraživanju učestvovalo je 400 žena žena koje su odgovarale na pitanja čime su se bavili muškarci koji su ostali urezani u sećanje kao seks za pamćenje i poređenje sa drugima.

NAPALJENI I ŽELJNI SEK*A U DECEMBRU! 5 razloga zašto su vam ŠANSE za češće odnose veće u zimskom periodu!

Lekar
Foto: Profimedia

MOGU DA IMAJU KOGA GOD POŽELE! Pripadnicama lepšeg pola sa OVIM OSOBINAMA ne može niko da ODOLI!

- Ne iznenađuje da ono što radite preko dana utiče i na ono što radite noću. Ako celi dan upravlja ljudima, velike su šanse da ćete umeti da upravljate i ženskim telom. Ako se bavi poslom koji je veoma linearan, logičan, onda će i način na koji vodi ljubav verovatno biti nešto formalniji, kaže seksualni terapeut Linda De Villers.

Najbolje su prošli umetnici, a najgore IT stručnjaci. Istraživanje je pokazalo sledeće:

Umetnici

Njihove žene tvrde da su upravo oni najbolji ljubavnici. 45 posto njih tvrdi da im je seksualni život odličan pa su tako završili na prvom mestu. 100 posto njih reklo je da se umetnici potrude oko predigre ( 13 posto žena se požalilo da im se čini da predigra traje "kao večnost"). 73 posto njih u potpunosti uspe da zadovolji svoje supruge.

građevinac
Foto: Profimedia

Građevinci

58 posto njih vodi ljubav više od jednom nedeljno (što je učestalo). 30 posto žena reklo je da bi volele da su njihovi muževi građevinaci ipak malo nežniji. Građevinci se najmanje trude oko oralnog seksa (40 posto njih ga ne pruža). Ipak, supruge kažu da su veoma "mazni" kad su u takvom raspoloženju. 57 posto njih reklo je da je seks "odličan" ili "više nego dobar". 

Vozači kamiona/mehaničari

BEZGLUTENSKI PREZERVATIV - LUDOST ILI NE? Doktori otkrivaju: Da li ćete BACATI NOVAC?

Kamion
Foto: Profimedia

Sviđa vam se drugi, njegova mama ne zna da kuva?! Ove REČENICE nikada nemojte izgovarati pred NJIM!

Oni zauzimaju prvo mesto u oralnom seksu, 61 posto žena kaže da su oni najbolji u tome. 95 posto njih se trudi oko predigre, a 39 posto žena vozača kamiona ili mehaničara je svoj seksualni život ocenilo kao "odličan". 47 posto njih ima seks više od 3 puta nedeljno. Trećina njih zaspi odmah nakon seksa.

Mali preduzetnici

Kod njih su najveće šanse da će u krevetu poželeti da isprobaju neku novu seksualnu igračku (46 posto njih, a prosek je 28 posto za sve muškarce). Vole i bičeve, lisice... Sve žene malih preduzetnika rekle su da su sinhronizovane sa svojim muževima što se vremena trajanja seksa tiče. 30 posto njih je reklo da bi volele da predigra traje duže. 36 posto njih je reklo da se sa mužem vodi više od dva puta nedeljno.

Inženjer/arhitekte

71 posto njih uspe da zadovolji svoju ženu u krevetu. 92 posto njih se brine o predigri, a 76 posto njihovih žena je reklo da seks traje taman dovoljno dugo da bude "savršen". 12 posto njih požalilo se da predigra traje "kao večnost". Kod muškaraca koji se bave ovim zanimanja su dva puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da uvedu neku seksualnu igračku na baterije u krevet.

Menadžeri/upravnici

Ako se ON okreće za DRUGIM ženama na ULICI, onda MORATE ovo da ZNATE!

Vatrogasci Brisela
Foto: Profimedia

KAMA SUTRA ZA EKSPLOZIJU UŽITKA: Ovo su tri DREVNA pravila koja omogućavaju VRHUNAC u s*ksu!

38 posto žena muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su jako zadovoljne svojim seksualnim životom, što ih svrstava na treće mesto. 45 posto njih jako voli da se mazi. 74 posto je "dobro" ili "jako dobro" u oralnom seksu. 

Muškarci u uniformama (vatrogasci, policajci, poštari...)

81 posto žena je reklo da im je kod njihovih muževa najseksi to što se brinu da je ona u potpunosti zadovoljena. 84 posto njih je jako zadovoljno seksom, no 25 posto je otkrilo da njihovi muževi potpuno preskaču predigru. 35 posto njih bi volelo da su im muževi više spremni na nešto novo u krevetu.

Učitelj
učitelj
Foto: Profimedia

Prodavci

Kod prodavaca su najveće šanse da će imati seks svakog dana. Tri puta veće šanse nego kod ostalih muškaraca da će poželeti igrati uloge u krevetu. 

Muškarci u odelima (advokati, računovođe, konsultanti...)

Većina njih želi seks svakog dana, a velike su šanse i da će hteti da isprobaju neku neobičnu lokaciju. Odlični su u predigri (92 posto žena je reklo da je savršena). Ipak, samo 56 posto žena je seks ocenilo "odličnim".

KAMA SUTRA ZA EKSPLOZIJU UŽITKA: Ovo su tri DREVNA pravila koja omogućavaju VRHUNAC u s*ksu!

advokat sedi
Foto: Profimedia/ilustracija

ONE SU ZAPRAVO PRAVI SEK* MANIJACI! Evo ZAŠTO žene odbijaju da PRIZNAJU koliko ČESTO misle o sek*u!

Doktori/medicinski radnici

Veoma vole da se maze i romantični su. Dobri su u oralnom seksu, ali jako loši u predigri. 36 posto žena medicinara kaže da su prebrzi, a neke su čak rekle i da bi njihovi muževi "mogli biti kandidati za Viagru".

Učitelji/državni službenici

Oni najteže prihvataju ne od svojih supruga kada žele seks. Seksaju se češće od muškaraca koji se bave ostalim zanimanjima, a 100 posto njih se trudi oko predigre. Ipak, njihove žene se žale da se obave prebrzo.

Radnici u fabrikama

KADA "DA" ZAPRAVO ZNAČI "NE": Evo zašto muškarci i žene NE GOVORE istim jezikom!

kompjuter
Foto: Profimedia

ŽELITE LI DA ZAČINITE VAŠU SPAVAĆU SOBU? Sek* poza - "BOŽIĆNI VENAC" je idealna za HLADNIJE DANE! (FOTO)

59 posto njihovih žena je reklo da bi seks mogao biti i bolji, a čak 20 posto njih je reklo da je seks "loš". Ipak, neki od njih su veliki avanturisti u krevetu. Vole da eksperimentišu sa seksualnim igračkama.

IT stručnjaci

Žene informatičara se žale da će od njih najteže dobiti seks ako su one raspoložene, a oni baš i nisu. Takođe, u brakovima s IT-evcima je jako malo oralnog seksa (s obe strane), a nema ni preterano maštovitosti u krevetu - nijedna žena nije rekla da joj je muž uveo seksualnu igračku u krevet. Jedino što su žene informatičara pohvalile je to što većina njih želi da se mazi nakon seksa.

 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd