fbpx
Skip to main content
seks

"U vezi sam sa DVOJICOM, jedan muškarac je BISEK*UALAC, a drugi je STREJT, ali je dosadan!"

Foto: Profimedia
Devojka tražila pomoć, ne može da reši dilemu.

Britanska kolumnistinja "Dir Didri" je specijalsita za rešavanje složenih intimnih pitanja. Ovoga puta obatila joj se devojka koja je u nedoumici. 

Viđam se sa dva momka, ali ne mogu da se odlučim. Jedan je biseksualan, a drugi je strejt, ali je veoma dosadan. 

Salo se GOMILA na STOMAKU zbog ove navike, ovo sigurno NISI ZNALA, ima VEZE sa SPAVANJEM

Salo se GOMILA na STOMAKU zbog ove navike, ovo sigurno NISI ZNALA, ima VEZE sa SPAVANJEM

NOVI SKANDAL U BRITANIJI: Stručnjak za kraljevsku porodicu OTKRIO veliku TAJNU princa Harija

NOVI SKANDAL U BRITANIJI: Stručnjak za kraljevsku porodicu OTKRIO veliku TAJNU princa Harija

Imam 25 godina i samo želim da nađem nekoga ko će mi odgovarati za vezu, ali uvek nađem nekoga ko ima neki problem koji komplikuje stvar. Jedan od ove dvojice je biseksualac, ali je veoma zabavan, stalno se smejemo, kupuje mi glupe poklone koji me zabavljaju. Međutim, on želi otvorenu vezu sa mnom. Spava sa gotovo svim svojim muškim prijateljima, pa i sa mnom. Ne želi da koristi kondome, mada ja insistiram, zato predpostavljam da ih ne koristi ni sa drugima. 

prevara
Foto: Profimedia

Tražila sam da ne bude sa drugima i da imamo samo jedno drugo, odbio je, ali ne želi da raskinemo, kaže da ne može da živi bez mene. Bio je depresivan u prošlosti pa me brine šta bi se desilo ukoliko raskinemo. Potiče iz religiozne porodice pa se brinem da li me koristi kao paravan. 

Drugi momak je fin, uglađen, vodi uredan život, ali je dosadan. Želi da se preselim kod njega i da živimo zajedno. Mislim na biseksualca kada sam sa njim. Ne znam šta da radim?

Didri je odgovorila: Ne dozvoli da te biseksualni ljubavnik ucenjuje. Vrlo je moguće da je gej baš kao što si i sumnjala i da te koristi samo zbog svoje porodice. Jedino što možeš da uradiš je da ga podstakneš da reši svoje probleme. Mene brine što spavate bez zaštite i ovako može da ti prenese mnoge polne bolesti. 

Kada je reč o drugom momku, sama činjenica da ti je već dosadno, a na početku ste, govori mnogo. 

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd