Skip to main content
Ljubavni par

Stalno se šali, ali na vaš račun, a njegova mama zna najbolje! Bežite od ovih TIPOVA muškarca!

Nema tu budućnosti!

Ukoliko ste naleteli na ovakvog muškarca slobodno produžite dalje, oni nisu i nikada neće biti za vezu, sami sebi su dovoljni.đ

NOVA VREMENA DONOSE NOVE PRIČE: Milenijalci imaju 5 ljubavnih pravila od kojih ne odstupaju!

dečko i devojka
dečko i devojka
Foto: Profimedia

100% mamin sin

Zamislite da vas muškarac pozove na kafu i večeru kod njega, ali vas stalno opominje da hodate na prstima i šapućete, da ne biste probudili njegove roditelje. Teško da će muškarac danas naći ženu kojoj će se dopasti nedozreli muškarac o kojem u potpunosti još uvek brine mama.

Ovo će POSRAMITI i najveće E*OTOMANE: Pitajte ga koja mu je omiljena boja, a ako kaže CRVENA...

Vajar partnera

Postoji mnogo muškaraca i žena koji na partnera gledaju kao na projekat koji treba popraviti i prevajati, kako bi se fino uklopio u njihov život. Karakteristično za njih jeste to što i sam ima većinu mana koje vama zamera, ali ih na sebi neprimećuje ili mu na njemu uopšte ne smetaju.

Šaljivdžija bez mere

Ovakva osoba stalno priča smešne priče, anegdote, viceve, čak i na prvom sastanku. Uglavnom nije zainteresovan da čuje šta drugi imaju da kažu; čim vi počnete nešto da pričate, on će vas prekinuti svojom novom pričom.

"Želim te u svojoj mokroj, toploj..." ŽENE OTKRILE! Ovo će vam POMOĆI, ako vaš muškarac ne može da S*VŠI!

Nije slobodan i to mu ne smeta

"Imam devojku/ženu, ali smo trenutno rastavljeni", kaže, a kad uđete u njegov stan, ta od koje se "rastavio" je svuda, jer zapravo nisu rastavljeni. Takođe, ako neprestano priča o bivšoj, bilo pozitivno ili negativno, to znači da još uvek gaji jaka osećanja prema njoj.

Galantni tip, ali samo jednom

Na prvom sastanku će se razmetati jastozima i kavijarom, ali na sledećem će vas zamoliti da mu pozajmite 1.000 dinara. Kod žena je obično reč o nekontrolisanoj kupovini garderobe roditeljskim novcem, dok sa druge strane ne brinu o osnovnim stvarima. Ni muškarci ni žene ne vole ovakve partnere, već beže od njih što dalje.

Ovo će POSRAMITI i najveće E*OTOMANE: Pitajte ga koja mu je omiljena boja, a ako kaže CRVENA...

ometanje
Foto: Profimedia

Gunđalo

Meso se ohladilo, mleko pokvarilo, u hotelskoj sobi ima prašine... Gunđalo uvek nađe razlog da gunđa. Deluje srećno čim pronađe nešto što ne valja kako bi imao razlog da se svađa. 

TRAŽIŠ PARTNERA ZA CEO ŽIVOT, ALI... Sedam načina na koje BLOKIRAŠ ljubav!

Zaljubljenik u telefon 

Osoba koja ne pomera pogled sa svog pametnog telefona dok joj vi pričate nešto što vam je važno, kuca poruke i surfuje po internetu i dok  zajedno gledate film, teško pronalazi partnera koji će ostati pored njih, jer se stiče utisak da su mu društvene mreže važnije od bliskih ljudi.

ZA EKSTREMNO LENJE: Dajemo vam TRI saveta kako da SMRŠATE brzo i BEZ MUKE! Totalni PREOBRAŽAJ!

Aktivista

Ljudi koji slepo prate određene ideje uvek gledaju na nove ljude u svom okruženju kao na ljude sa potencijalom da im se u tome priključe. Za njih je ključno da pronađu partnera koji sa istom zaslepljenošću prati iste ideje, a bilo kakve šale na račun njihovih ideala strogo su zabranjene. U vezi sa ovakvom osobom imate dve opcije - da zaista sa istim žarom pratite njihove stavove, ili da priznate da vi jednostavno niste osoba za to.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd