fbpx
Skip to main content
raskid

RAZMIŠLJAŠ O BIVŠEM? Evo kako ćeš znati da li je POMIRENJE dobra ideja ili ipak nije

Foto: Profimedia
Razmisli o ovome.

Duga veza je zona komfora i bezbedno mesto. Ipak, ukoliko ste već raskinuli iz tih razloga razmislite da li je potrebno da se ponovo vraćate na staro i ulazite u priču iz koje ste se toliko trudili da izađete.

OPREZ SA LUBENICOM: Evo koje su POSLEDICE PRETERIVANJA u konzumaciji ovog voća

OPREZ SA LUBENICOM: Evo koje su POSLEDICE PRETERIVANJA u konzumaciji ovog voća

Da li ste čuli za "COVID nokte"? Oni su ZNAK DA STE preboleli KORONU, tvrdi EPIDEMIOLOG!

Da li ste čuli za "COVID nokte"? Oni su ZNAK DA STE preboleli KORONU, tvrdi EPIDEMIOLOG!

Usamljeni ste!

Prirodno je da vam nedostaje osoba koja je bila jako važan deo vašeg života. Ali, važno je da znate da kad razmišljate o bivšem morate sve da sagledate, pre nego što i pomislite da popustite tom impulsu da mu se ponovo javite i eventualno obnovite vezu. Ključno je jedno: da li razmišljate o njemu kad ste usamljeni, ili kad se super provodite? Kad vam padne na pamet čovek kojeg ste nekad voleli?

Ukoliko ga zovete samo kada ste tužni, usamljeni i depresivni, ne činite to.

par
par
Foto: Profimedia

Dosadno vam je!

Ako vam nedostaju varnice koje bi donela nova ljubav, može se desiti da počnete da razmišljate o tome kako bi bilo da se vratite bivšem. Ali, to je samo potreba da "popunite" prazan prostor.

Dosada ume da maskira probleme, a to su iskustva sa novim ljudima. Uvek je lakše obnoviti staru nego graditi novu vezu. Priznajte to.

Bolji neće doći?

Ova misao može da vas obuzme ako prvih par izlazaka sa muškarcima koji se nisu baš dobro završili, nakon kojih niste poželeli da se vidite ponovo sa nekim od njih. Možda vam otkucava biološki sata ili mislite da vam je on najviše odgovarao. Izađite u svet i počnite da se viđate sa ljudima, to je recept.

 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd