fbpx
Skip to main content
Sreća

OTKRIJTE SVOJU SUDBINU: Jednostavan TEST koji će vam na osnovu vašeg imena reći šta vas ČEKA!

Foto: Profimedia
Saznajte odmah!

Naime, numerolozi tvrde da ime, odnosno njegov numerički kod, i te kako pravi životnu putanju. Inače, tvorac ove teorije, čuveni astrolog, hiromant i numerolog Kont Luj Hamon, poznatiji kao Hiro za sobom je ostavio i tablicu za izračunavanje broja imena.

NISU DOBRI ZAJEDNO: Ova dva ASTRO para nikada neće uspeti! Proverite da li ste među njima

sunčan dan
Foto: Profimedia

VREDI GA IMATI U ŽIVOTU! Pouzdan, stabilan i promišljen: Evo koji horoskopski znak ima NAJBOLJE OSOBINE!

Kada se svede na jednu cifru, dobija se broj koji opisuje nečiji karakter, talente i način na koji posmatra život. Prilikom izračunavanja uzimaju se u obzir i ime i prezime, npr:

JOVANA JOVANOVIĆ

1+7+6+1+5+1+1+7+6+1+5+7+6+1+3 = 58 5+8= 13 1+3=4

Tablica za izračunavanje broja imena:

1 – A, I, J, Q, Y

2 – B, K, R, S, Š

3 – C, G, L, Đ, Ć

4 – D, LJ, M, T, DŽ, Č

5 – E, H, N, X, NJ

6 – U, V, W

7 – O, Z, Ž

KOD NJIH SVE PRŠTI OD DEŠAVANJA! Evo koji horoskopski znak ima NAJUZBUDLJIVIJI seksualni život!

Broj 1

Reč je o idealistima i osobama koje imaju sve predispozicije da postanu vođe – odlučnost, hrabrost i kreativnost. Jedinice su i ambiciozne, mogu biti egocentrične, ohole i plašljive. Ovo je broj novih početaka, akcije, vođstva i velikih promena. Osobe pod uticajem jedinice su optimistične, inteligentne i uvek u pokretu te spremne na akciju. U tarotu ih predstavlja ”čarobnjak”, a astrološki su najsličniji sa znakom Ovna, pod uticajem su Sunca, Marsa, Merkura i Urana, pripadaju elementu vatre. Ove osobe imaju sve boje aure, a rubin je savršen dragi kamen za njih. Najpovoljniji meseci su im januar i oktobar, a srećan dan nedelja. Njihovi srećni dani u mesecu su 1,10, 19. i 28. (OVDE pročitajte koje su to vaše najodvratnije karakteristike)

Broj 2

Dvojke su osetljive, uravnotežene, odgovorne, strpljive, skromne i uvek spremne da pruže neizmernu ljubav i podršku. Veoma su dobri, brižni i tolerantni partneri, a ako je reč o ”nižim tipovima” mogu biti grube, lukave, sitničave i malodušne. Dva je broj kompromisa, saradnje, diplomatije i meditacije, pa se ove osobe dobro snalaze u timu i većim grupama. U tarotu ih predstavlja ”visoka sveštenica”, a u astrologiji znak Bika. Pod uticajem su Meseca i Venere, pripadaju elementu vode i poseduju belu i indigo auru. Mesečev kamen idealan je poludragi kamen za njih, najpovoljniji meseci su februar i novembar, a srećan dan ponedeljak. Njihovi srećni dani u mesecu su: 7, 16, 25. i 27.

Foto: Profimedia/ilustracija

Broj 3

Osobe pod uticajem ovog broja veoma su kreativne, pričljive, društvene, maštovite i vesele, ali mogu biti i površne, ćudljive i nepouzdane. Takođe, poznate su po tome što uvek pronađu pravo rešenje za svaki problem. Broj tri u tarotu predstavlja karta ”carica”, a u astrologiji je povezan s Blizancima, pod uticajem je Jupitera i Venere. Ove osobe imaju ružičastu, plavu i zlatnu auru, a topaz je njihov dragi kamen. Najpovoljniji meseci za njih su mart i decembar, a dan sreda. Srećni dani u mesecu su: 3, 9, 12. i 21.

SINOĆ JE POČELO: Zvezde ŠALJU SAVET ZA bolji život: Ovnovima inostranstvo, Bik u KREDITIMA, a ostalima VELIKA IZNENEĐENJA

Broj 4

Reč je o pragmatičnim, disciplinovanim, vernim, organizovanim i opreznim osobama, koje ponekad mogu biti uštogljene, sumnjičave i nesamopouzdane zbog čega ne ostvare veće ciljeve. Četvorke su praktične, poštuju tradicionalne vrednosti i često su veoma ugledne u društvu. Odlični su prijatelji, a još bolji roditelji. U tarotu ih predstavlja karta "car", a pod uticajem su Meseca i Saturna. Broj četiri predstavlja horoskopski znak Raka, a ove osobe imaju crvenu i narandžastu auru, odgovaraju im smaragd i žad. Najpovoljniji mesec je april, a dan četvrtak. Srećni dani u mesecu su: 1, 10, 19. i 28.

Broj 5

Petice su inteligentne, senzualne i avanturistički nastrojene, sloboda je nešto čemu stalno teže, a okolina ih smatra za veoma zanimljive osobe. Međutim, mogu biti i impulsivne, naporne i svađalački nastrojene. Inače, ovo je broj promena, rizika i avanture na koju su ove osobe uvek spremne. Njihova tarot karta je "papa", a astrološki se podudaraju sa znakovima Bika i Lava, i pod uticajem su Merkura i Venere. Aura im je u zemljanim nijansama, a treba da nose tirkiz i akvamarin. Najpovoljniji mesec je maj, a dan utorak. Srećni dani u mesecu su: 5, 9, 14. i 23.

MLAD MESEC STIŽE: Promene koje će nastupiti, ŠOKIRAĆE vas, a evo šta svi moraju da URADE!

Broj 6

Brižnost i odgovornost reči su koje nabolje opisuju osobe pod uticajem broja šest. Takođe, one su ljubazne i u potpunosti posvećene porodici, ali mogu biti i netolerantne, pa čak i diktatorski nastrojene. Šestice su poznate i po velikodušnosti i požrtvovanosti, a ovaj broj predstavlja i sve oblike ljubavih veza. U tarotu ih predstavlja karta ”ljubavnici”, astrološki se podudaraju sa Devicom i Blizanacima a pod uticajem su Venere. Ove osobe imaju auru duginih boja i odgovaraju im biseri, safir i dijamanti. Najpovoljniji dan je jul, a dan petak. Srećni dani u mesecu su: 6, 9, 15, 24. i 27.

Broj 7

Ove osobe su mudre, pomalo nemirnog duha, vole samoću i okrenute su misticizmu i umetnosti, ali mogu biti sklone cinizmu i površnosti. Najveći broj umetnika upravo je pod uticajem ovog broja, a pored smisla za lepo, ove osobe često krasi i fizička lepota. U tarotu ih predstavlja karta ”bojna kola”, u astrologiji znak Vage i pod uticajem su Jupitera, Neptuna i Merkura. Aura im je crvene boje i odgovara im ametist. Nasrećniji mesec je jul, a dan subota. Srećni dani u mesecu su 2, 11, 20. i 29.

URADITE OVO I USPEĆETE U SVEMU: Evo kako MESEČEVE mene pomažu u ostvarenju ŽELJA i planova!

Broj 8

Reč je o osobama koje su izuzetno jake, inteligentne i uvek se oslanjaju samo na sebe, ponekad su materijalisti, agresivne su i beskrupulozne. Kod njih nema sredine i mogu se popeti na vrh lestvice uspeha, daleko iznad očekivanja ili pasti na samo dno. Ovo je broj bogatstva, uspeha i vođstva. U tarotu ga predstavlja karta ”snaga”, a astrološki se podudara sa Lavom i Škorpijom. Osmicama upravlja Sunce, aura im je žute i crvene boje, najbolje im odgovaraju dijamant i vatreni opal. Najpovoljniji mesec je avgust, a dan četvrtak. Srećni dani u mesecu su: 4, 10, 18. i 22.

Broj 9

Devetke su idealisti, saosećajne, tolerantne, dobronamerne, i šarmantne, ali, sa druge strane, mogu biti i škrte, impulsivne, netolerantne i bezosećajne. Često se uključuju u humanitarne akcije i imaju visoko razvijenu intuiciju i duhovnost, a zanima ih sve što je mistično. Devetku u tarotu predstavlja karta ”pustinjak”, a u astrologiji Devica i Strelac. Ove osobe su pod uticajem Sunca, Meseca, Marsa i Jupitera, imaju auru sastavljenu od svih boja jeseni, a odgovara im opal. Najpovoljniji mesec je septembar, a dan ponedeljak. Srećni dani u mesecu su: 5, 14, 21. i 30.

 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
21 Beograd