Skip to main content
natasa

VLASNICA NAJVEĆE ZADNJICE NA SVETU JE SRPKINJA: Velikom pozadinom LOMILA LJUDE, a sprečena je da uradi OVO

Foto: Instagram printscreen/natasha_crown_official1
Jedan je od napoznatijih plus sajz modela u Švedskoj!

Nataša Kraun postala ima 30. godina i postala je ponosna vlasnica najveće zadnjice na svetu! A da stavr bude još zanimljivija, poreklom je, upravo, iz Srbije! Već godinama gradi veoma uspešnu manekensku karijeru u Skandinaviji!

Ova posebna devojka visoka je 155 cm, a ima 135 kilograma, i planra još da se ugoji, kako bi njea zadnjica dobila željeni oblik!

Živi i radi u Geteborgu, a ističe da joj je modni uzor Kim Kardašijan. Tvrdi da povećava zadnjicu kako bi se osećala "seksi i moćno".

Pazite se! OVO JEDETE SVAKOGA DANA a izaziva mnoštvo kardiovaskularnih oboljenja!

Pazite se! OVO JEDETE SVAKOGA DANA a izaziva mnoštvo kardiovaskularnih oboljenja!

GLUMICA ZAPOČINJE DANA SA KAFOM I OVIM NEOBIČNIM DODATKOM: Nikad lakše do kože bez bora i ZDRAVIH KOSTIJU

GLUMICA ZAPOČINJE DANA SA KAFOM I OVIM NEOBIČNIM DODATKOM: Nikad lakše do kože bez bora i ZDRAVIH KOSTIJU

Imala je tri operacije brazilskog povećanja zadnjice i sada joj je obim bokova čak 198 centimetara.

Ona inače unosi i više od 6.000 kalorija dnevno kako bi povećala masu, dane provodi konzumirajući pice i slatkiše, a priznala je da ume da pojede i više od šest kilograma čokoladnog krema mesečno. No, svakako su glavni krivac za njenu neverovatno veliku zadnjicu plastične operacije.

- Moja transformacija šokirala je mnogo ljudi. Dosta sam dobila na težini, ali moram da se ugojim još 25 kilograma. Teško je održavati ovo telo. Morate puno da jedete, oko 6.000 kalorija dnevno, a mora i puno da se vežba", rekla je ona jednom prilikom.

Sa estetskim zahvatima počela je kada je imala 20 godina, a koliko se promenila najbolje govore njene stare fotografije - na kojima je još uvek bila prirodna potpuno prirodna. Sada ne može baš sve da radi.

- Ne mogu da trčim, preteško je, probala sam. Ne mogu ni da spavam na leđima jer je previše izbočena - objašnjava.

Danas Nataša zarađuje prodajom fotografija i video snimaka svog tela i zadnjice fanovima širom sveta, samo na Instagramu prati je više od 2 miliona ljudi!

- Nisam mislila da je moguće zarađivati novac na ovaj način, ali sada vidim da je moguće. S guzom sam lomila stolice, lomila sam krevete, lomila sam ljude. Uvek sam bila drugačija - kaže Kraunova.

Ona je dodala i da misli da je pozitivan primer, jer pokazuje da širom sveta pokazuje da postoje drugačiji ljudi.

- U Švedskoj žene misle kako moraju da izgledaju lepo, ali ja mislim da ljudi moraju da vide kako bi trebalo da izgledaju stvarne žene - zaključila je.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd