fbpx
Skip to main content
Ksenija Mijatović

Pevačica Ksenija Mijatović se borila sa kožnom bolešću, nestala sa estrade a danas je PRELEPA (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen/Cat's Cinema
Medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako ova bolest nastaje.

Pop pevačica Ksenija Mijatović pre nekog vremena se povukla sa estrade čiji je deo bila dugi niz godina. 

Na sceni je već 17 godina a nismo znali da je majka Bobana Rajovića ČUVENA SRPSKA glumica! (FOTO)

Oduvek je bila poznata po izuzetnom glasu, kul fazonu i pop muzici koju je pokušavala da progura devedesetih godina. Uspela je da se izbori za svoje mesto na našoj javnoju sceni ali je ipak odlučila da se povuče. 

Nova s*ks poza je smišljena - recite vašem muškarcu da želite KINESKU DEVETKU

Profesionalno bavljenje muzikom je danas iza nje a posvetila se onom duhovnom. 

Ksenija danas vodi radionice u kojima uči druge kako da zavole sebe i kako da prevaziđu teške životne situacije. 

- Na svom putu traženja ličnih odgovora, susrela sam se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore sam dobila onog trenutka kada sam se upoznala sa radom Lujze Hej. Danas sam licencirani trener programa “Izlečite svoj život” po principima upravo njene filozofije (filozofije Lujze Hej) i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - objasnila je Ksenija.

Ona je takođe vrlo rada da pomogne mladima koji su se susreli sa neizlečivom bolešću kože - vitiligom. Ksenija i sama boluje od ove bolesti za koju je saznala još kao devojčica. 

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - napisala je ona.  

"Ovo je sramota za ŽENSKI ROD"! Vidite li šta je užasan PROBLEM sa ovim ženama na slici?

Ksenija je i danas prelepa žena, ostala je verna svom stilu a moramo da primetimo i da joj "muška" frizura stoji jako dobro!

Pročitajte i:

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd