fbpx
Skip to main content
Lorejn Dinin i Džejms

Ostavio ju je preko poruke, trudnu, odmah nakon momačke večeri! Šta mislite, šta je uradila?

Foto: Twitter/@DailyNew5
Mnogi su je osuđivali zbog njene odluke, ali je ona nije promenila.

Između Lorejn Dinin (31) i njenog verenika Džejmsa (33) stvari nisu mogle da budu bolje (makar je tako njoj izgledalo).

Par se zabavljao već duže vreme, a čak tri godine su pokušavali da dobiju dete. Ipak, postupak veštačke oplodnje se isplatio i Lorejn je napokon uspela da zatrudni. Pripreme za venčanje su uveliko trajale, i ona je bila u 8. nedelji trudnoće kada je trebalo da izgovori sudbonosno "da". Sve je bilo spremno, crkva, prijem, fotograf, kola, pa čak i rezervacija za medeni mesec.

Džejms je umesto obične momačke večeri isplanirao trodnevno zabavljanje sa njegovih 30 drugara. Lorejn nije bila ni malo zabrinuta, čak naprotiv, bilo joj je istinski drago što će se zabaviti sa svojim prijateljima. On joj se uredno javljao dok je bio sa njima, Lorejn je uglavnom čula muziku u pozadini i srećan glas svog budućeg muža, što joj je bilo dovoljno da bude zadovoljna.

Mlada i kuma
Foto: SD/ilustracija

Kada se vratio, Džejms ju je izljubio već na vratima, prosto nije mogao da skloni ruke sa nje, napravio joj je njenu omiljenu večeru i to veče su vodili ljubav.

Sutradan se sve promenilo. Dok je bila na pauzi za posao, stigla joj je poruka od Džejmsa. Napisao joj je kako smatra da njihova veza ne funkcioniše, da ne treba da budu zajedno i da će biti kod svoje mame. Lorejn to nije mogla da prihvati i uporno je tražila razlog raskida koji on nije želeo da joj da. Otišla je na njegov Fejsbuk profil i otkrila da se dopisivao sa nekom devojkom. Ispostavilo se da je sa njom proveo one dane kada je bio na momačkom vikendu. Lorejn joj je poslala poruku gde joj je rekla da on ima verenicu i da je trudna. Ubrzo potom ju je Džejms zvao, besan što je otkrila ljubavnici njegovu tajnu.

U međuvremenu je Lorejn izgubila posao, preselila se kod majke i izgledalo je kao joj se ceo svet raspada.

Prošlo je tri meseca kako se nisu čuli, ali je ona odlučila da ga pozove kako bi se dogovorili o obavezama što se tiče deteta. Jedno nalaženje, pa drugo, njihova viđanja su se na kraju pretvorila u sastanke, a nedugo potom su ponovo počeli da se zabavljaju.

Pre nego što će se poroditi, Džejms i Lorejn su i zvanično bili zajedno, iako su se mnogi njeni prijatelji i porodica bunili. Par se venčao, a kasnije su dobili još jedno dete.

Lorejn je ubeđena da je Džejms onaj pravi i pored svega što se izdešavalo tvrdi da nikada nisu bili srećniji.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd