fbpx
Skip to main content
operacija

Otišao na operaciju bubrega, a ostao bez penisa!

Foto: Profimedia/ilustracija
Pročitajte tužnu priču jednog Rumuna.

Kostika Maroleanu poreklom je iz Rumunije, a u poslednje vreme se žalio na bol u bubrezima. Kao bivše vojno lice bio je primljen u bolnicu u Buzauu, a lekari su vrlo brzo zahtevali operaciju jer su mu bubrezi otkazali.

penis
Foto: Profimedia

Sama intervencija, koju je predvodio dr Lari Ćokina, dobro se završila, ali problemi su nastali nakon što je medicinska sestra pogrešno spojila cevčicu za uriniranje. Kostikine genitalije su postale crvene i inficirane, a dr Lariju ništa drugo nije preostalo osim da odstrani penis, jer je to bio jedini način da preživi.

- Nakon prve operacije prebačen sam na intezivnu negu, ali četiri dana posle premestili su me na nefrologiju. Uzeli su neke uzorke i pustili me da ležim tamo deset dana. Zašto? Zato što je doktor otišao na odmor – objašnjava Kostika.

Nakon odstranjivanja penisa, Kostika je posetio još jednu bolnicu u Bukureštu gde su mu lekarski kadar potvrdio da je to bilo najbolje rešenje. Pošto mu je organ potpuno mrtav, Kostika će tražiti pola miliona evra odštete.

- Uriniran kao žena. Lekari su mi napravili malu rupu između testisa i anusa, kako bi mogao da idem u toalet – jada se pacijent. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd