fbpx
Skip to main content
Povez

TRI LAKA SAVETA: Pružite mu najbolji seks u životu

Foto: Profimedia
Stručnjak za muškarce, Lodero Rinzler, svake sedmice analizira mušku seksualnu psihu kako bi pronašao način kojim bi ženama omogućio da sa partnerima imaju najbolji seks ikada.

Rinzler je ovog puta razgovarao sa nekoliko mladića, a u nastavku vam donosimo njegove savete koji garantuju nezaboravan provod u krevetu.

Budite samouverene

Muškarci su jednostavne osobe i veoma lako ćete ih izludeti. Dovoljno je samo da budete sigurne u sebe. Bilo da se radi o skidanju bez ustezanja i stida, uz blage senzualne pokrete ili da mu otvoreno kažete šta tačno želite u krevetu, efekat je isti - trenutno uzbuđenje.

Mitč kaže da voli da se skine i da čeka potez žene. "Samouverenost u pokretu inspiriše", rekao je on. Rodni je ispričao kako je jednom, dok se družio sa damom, otišao do toaleta. "Kada sam se vratio ležala je potpuno gola na mom krevetu. Uzbuđenje je bilo trenutno", ispričao je.

Četiri zastarela mita o seksu!
Foto: Profimedia

Radite neobične stvari

Svi volimo barem jednu stvar u krevetu koja je pomalo neobična, ali nam prija. "Kada sam se počeo viđati sa svojom djevojkom, imali smo baš dobar seks. Nakon nekog vremena, dok smo vodili ljubav povukao sam je za kosu. Kasnije mi je priznala da joj se to dopalo, a meni još i više", ispričao je Džef.

Stvar je u tome da muškarci žele da znaju šta vas to uzbuđuje i automatski će i njima goditi i dovesti ih do erekcije, prenosi klix.ba.

Flert
Foto: SD/ilustracija

Ostavite upaljena svetla

Svi ispitani momci su se složili da seks pod upaljenim svetlom puno uzbudljiviji.

"Igra počinje, polako se svlačimo i onda ona kaže da ugasimo svetla. Ne bi trebalo jer se čini da želi nešto sakriti. Ne razumem zašto se žene kriju na ovaj način. Ako idemo sa njima u krevet to znači da ih želimo vidjeti gole i onakve kakve jesu", kazao je Klif.

Retko koja stvar ubija raspoloženje kada je seks u pitanju kao što to radi gašenje svetla.

Žena sedi na muškarcu u krevetu
Foto: Profimedia

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd