Skip to main content
Ženske grudi

Veće i čvršće: Savršene grudi u tri poteza!

Foto: Profimedia
Želite čvršće, zategnutije i podignute grudi? Slede predlozi vežbi kojima na potpuno prirodan način možete izvajati savršene grudi!

Ono što je svakako ključno, kao i sa svim ostalim ciljevima koje želimo postići, jeste upornost. Budite istrajni i posvećeni svom treningu, najčešće se preporučuje vežbanje oo dva do tri puta nedeljno. Ne odustajte i ubrzo ćete videti željene rezultate!

Slede primeri vežbi o kojima smo govorili:

1. Vežbe sa tegovima – Ukoliko nemate tegiće, možete iskoristiti flašice sa vodom ili peskom, važno je da imate neko lako opterećenje. Lezite na leđa, sa rukama pruženim pored tela, koje je zategnuto i predstavlja vam oslonac. Ruke podižite iznad grudnog koša i polako ih vraćajte u početni položaj. Predlaže se dvanaest ponavljanja u tri seta dnevno

2. Guranje zida - Stanite licem prema zidu, a na njega se oslonite dlanovima i doslovno pokušavajte da ga odgurnete od sebe. U tom napetom položaju se zadržite neko vreme, opustite se i ponovite vežbu još nekoliko puta.

Sklekovi
Foto: Profimedia

3. Sklekovi – Vrlo efikasna vežba za grudne mišiće! Možete ih raditi na kolenima kao osloncu, dok ne ojačate dovoljno da se oslanjate samo na ruke. Podižite se od tla i polako vraćajte u početni položaj, ne dodirujući podlogu grudima. Predlaže se tri seta od po deset ponavljanja dnevno.

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd