fbpx
Skip to main content
seks

VRELI ASTRO SAVETI: U kom se znaku kriju najbolji ljubavnici?

Foto: Profimedia
Znate li ko voli eksperimente u krevetu, a ko je romantičan?

Sada više ne morate da brojite izlaske do odlaska u krevet da biste saznali kakav je u krevetu muškarac koji vas intrigira. Dovoljno je da saznate kad je rođen i zvezde će vam kazati kako ćete se provesti u njegovom naručju...

Muškarac i žena u krevetu

OVAN je sklon da previše naglo koristi svoju seksualnu energiju, neće dugo razmišljati kakav utisak to ostavlja na vas. Smatraju ga jednim od najboljih ljubavnika među horoskopskim znacima. Osim što odlično poznaje anatomiju, lako uočava erogene zone partnera. Spreman je na sve, njemu ništa nije strano. Uvek je otvoren da u presudnim trenucima bude odlučan. Sve poze su mu omiljene.

Ne verujte BIKOVIMA, glume da su smireni i sigurni u sebe. Oni su veoma stidljivi, ali, na njihovu sreću, okolina to često tumači kao smirenost. Njihovu stidljivost u horoskopu označava Mesec, koji je takođe pokazatelj njihove potencije. Ako je dobro aspektovan, vi ćete biti prava srećnica sa takvim muškarcem pored sebe. U suprotnom, uz vaše ohrabrenje sve će biti savršeno. Najviše voli kad ste na njemu.

BLIZANCI fizički deluju pitomo i intelektualno, ali naš narod lepo kaže – ispod mire sto đavola vire! Ako je rešio da vas odvuče u intimu svoga stana, to će sigurno i uraditi. On odbijanje ne priznaje. Ako je reč o duplom blizancu, to će vam biti najbolje seksualno iskustvo u životu. Veoma je maštovit, osetljiv i jako mu je stalo da do detalja sazna šta volite. Obavestiće vas šta njemu prija. Ne treba ih propustiti.

Zaljubljivi RAKOVI su uvek spremni na seks, retki su trenuci kada o njemu ne razmišljaju. Ali za svaku osobu sa kojom uspostave fizički odnos smatraju da je vole. Veliki su romantičari i često sanjare. Takođe, veliki su poznavaoci ženskog tela i pravi umetnici u ljubavi. Erogene zone su im uši.

Četiri zastarela mita o seksu!
Foto: Profimedia

LAVA ćete teško nagovoriti na seks van udobnosti spavaće sobe, ako se to i dogodi, znači da nad njegovom seksualnošću imate veliku moć. Magnetski je privlačan i nije neskromno reći da nema žene koja je uspela da mu odoli. Erogene zone su mu veoma rasprostranjene, ali voli neobične poze u kojima može da vas posmatra. Jako mu je stalo da i vi uživate u istoj meri kao i on.

DEVICE spadaju u feminizirani deo stanovništva, ali su veoma potentni i imaju veoma sličan ukus ženskim pripadnicama svoga znaka. Osim u tome što je zaista prava maza, on je spreman da vam udovolji bez obzira na to koliko to njemu prijalo. Požrtvovan je ljubavnik u svakom pogledu. Kada voli, to je najdivnije na svetu.

Najlepše na VAGI je osmeh, a drugi kvaliteti su i te kako dobri. Sa godinama postaje lenj kao ljubavnik. Srećom, lako ga je inspirisati, jako voli komplimente i oni su njegov afrodizijak. Moraćete često da ga slušate, jer on jedini ima odgovore na sve probleme, ali vredi odslušati, možda nešto i naučite. Dele se u nekoliko grupa, oni koji su pokroviteljski nastrojeni i ne tako dobri ljubavnici i ovi drugi - malo sebični, ali zadovoljavajući.

ŠKORPIJA simbolizuje seksualnost, erotiku i sve manifestacije telesne ljubavi. Još mu je antička astrologija dala počasno mesto najboljeg ljubavnika. Retki su muškarci Škorpije koji su sve svoje emocije poklonili jednoj ženi. U njegovom životu uvek postoje bar dve istovremeno. Sa tim morate da se pomirite ako ste se zaljubili baš u njega, što nije teško imajući u vidu njegov prodorni pogled i seksepil kojim prosto zrači. Kada nađe partnerku koja mu u svemu odgovara, veoma je veran i odan.

Muškarac ljubi ženu po stomaku
Foto: Profimedia

STRELCA karakteriše dečja radoznalost. Ako imate manje od 30 godina, ne računajte na njegovu vernost. Najgore je što on to smatra eksperimentom, a ne prevarom, tako da o tome ne vredi ni razgovarati. Verujte, on vas i dalje nepromenjeno voli. Mnogo obećava, ali retko ispuni sve što kaže, tako da je zgodniji za kratke staze i flertove. Potencija mu je manja nego što misli.

Nemojte da očekujete od JARCA da vas obasipa poklonima i cvećem, on je za to isuviše racionalan, ali ako želite osobu koja će pored vas biti i kada je najgore, on je pravi čovek za vas. Njegova seksualnost zavisi u mnogome od ostalih faktora koji su dominirali u trenutku rođenja. Za kvalitetan seks potreban mu je stalan partner pored koga se oseća opušteno.

VODOLIJA poseduje veliku intelektualnu aroganciju i to mnoge odbija od njegove inače veoma privlačne spoljašnosti. Ekscentričan je i na ljubavnom planu. Vodolije imaju različit i veoma specifičan ukus kod biranja partnera. Nekada ni sami nisu sigurni šta ih je nekoj devojci privuklo. Savršen je ljubavnik i jako uživa u seksualnim igrama. Čak i kada je sam, ne odustaje od seksualnih veza.

RIBE su veoma odgovorne. Ni prevare im nisu strane, ali zbog njih nikada neće zapostaviti porodicu. Spadaju u veoma nežne i poželjne ljubavnike. Kažu da žena koja nije bila u vezi sa muškarcem Ribom ne zna šta je pravi seks, mada oni sami najviše uživaju u seksu kada iskreno nekoga vole. Umeju da budu veoma hiroviti i neuhvatljivi, kada to najmanje očekujete.

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd