Utorak 19. mar 2024.
Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević ambasadorka 14. KIDS FEST-a: Od 15. do 21. oktobra u bioskopima širom Srbije!

Foto: Promo
Ne propustite!

 Glumica Mirka Vasiljević, koja se proslavila ulogama u čuvenom filmu ‚‚Mi nismo anđeli 2’’ i seriji „Ljubav, navika, panika“, postaje ambasadorka 14. Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a. Kao i poslednjih 14. godina, Dečiji filmski festival će moći da posete mališani iz Beograda, Novog Sada, Niša i još preko 30 gradova Srbije. 

BITEF POD VEDRIM NEBOM - IZNENAĐENJE ZA SVE LJUBITELJE POZORIŠTA!

mirka-vasiljevic
Foto: Srbija Danas

Emi je otišao u prave ruke! Igra prestola je po treći put osvojila nagradu za najbolju seriju!

- Veoma sam srećna što ću biti deo ovog divnog festivala. Kao majka, dosta vremena provodim sa svojom decom, pa tako imam priliku da zavirim u njihov mali svet. Njihovo detinjstvo mi dozvoljava da se prepustim igranju i maštanju i da se ponovo vratim u bezbrižne dane koji su za nas odrasle luksuz. Baš iz tog razloga će mi ovaj oktobar biti zaista poseban , jer ću moći da se pridružim jednom velikom događaju koji sve nas roditelje raduje skoro koliko i decu - izjavila je Mirka.

Srećko Horvat i aplauzi publike otvorili 52. Bitef

Festival će ove godine predstaviti 16 filmova. Neke od njih ćemo gledati po drugi put na KIDS FEST-u, a neki će biti prvi put prikazani našoj mlađoj publici. Ferdinand, bik sa velikim srcem koji je sve samo ne strašan, biće repriziran ove godine na festivalu, i moći ćemo da ga gledamo isključivo kroz 3D naočare.

Za one koji vole avanturu i prelepe pejzaže, stiže dokumentarni film o našoj čudesnoj planeti – ‚‚Fantastičan dan na planeti Zemlji’’. Najmlađi će moći da se druže sa Cirklinom i princezom Koko, veselim brodićem spasiocem, Patom i Matom koji su uvek tu da reše problem koji su sami napravili, i još mnogo drugih zabavnih likova.

DEČAČKI SAN POLAKO SE OSTVARUJE! Poznati svetski glumac SNIMA rep album!

Kids Fest
Kids Fest
Foto: Promo

Japanski književnik Haruki Murakami tražio povlačenje svoje nominacije za Nobelovu nagradu

Pored svih zanimljivih i poučnih filmova, i ove godine će, pored projekcija, biti organizovane radionice koje će deca obožavati. Kreativnost i dobar provod su zagarantovani!

VEČE KOMEDIJE UZ ROUANA ETKINSONA: ČETVRTAK, 20. SEPTEMBAR OD 20 ČASOVA!

Kombank Dvorana u Beogradu će biti centar dešavanja Dečijeg filmskog festivala, ali će mališani moći da gledaju filmove i u bioskopima Cine Grand Capitol Park Rakovica, Roda Cineplex, Fontana i Tuckwood. U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu filmovi će biti prikazivani u bioskopima CineStar Cinemas, a novosađani će imati još jedno mesto okupljanja u bioskopu Arena Cineplex. Centar dešavanja festivala u Nišu će biti bioskop Vilin grad.

Cene karata za Dečiji filmski festival će i ove godine biti pristupačne za publiku, posebno za grupne posete.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd