fbpx
Skip to main content
Oliver

OLIVER U PONEDELJAK PUTUJE U BUDIMPEŠTU: Ceo region se ujedinio da bi mališa dobio basnoslovno skup lek

Foto: Facebook/Olivér - SMA baby
Akcija sakupljanja novca za Olivera Pal Gajodija vođena je na internetu, zatim uz pomoć humanitarnih bazara, slanjem SMS poruka, raznih igara i na sve druge načine koji su doprineli da novac bude sakupljen

Oliver Pal Gajodi, jednogodišnji dečak iz Bajmoka, koji je učinio da se ljudi iz cele Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, i mnogih drugih zemalja ujedine i pokažu koliko su plemeniti, konačno kreće u ponedeljak put Budimpešte, gde će primiti zolgensmu, najskuplji lek na svetu koji leči smrtonosnu spinalnu mišićnu atrofiju.

RADOST KOJA NEMA CENU: Meridian posetio decu na Kosovu i Metohiji (FOTO)

RADOST KOJA NEMA CENU: Meridian posetio decu na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Dobili dozvolu Kriznog štaba: Gusanijada u Mokrinu će biti održana - poznato i pod kojim uslovima

Dobili dozvolu Kriznog štaba: Gusanijada u Mokrinu će biti održana - poznato i pod kojim uslovima

DEKA VLADISLAV (91) MEĐU PRVIMA: Počela vakcinacija građana starijih od 75 godina (FOTO)

DEKA VLADISLAV (91) MEĐU PRVIMA: Počela vakcinacija građana starijih od 75 godina (FOTO)

Akcija sakupljanja novca za Olivera Pal Gajodija vođena je na internetu, zatim uz pomoć humanitarnih bazara, slanjem SMS poruka, raznih igara i na sve druge načine koji su doprineli da novac bude sakupljen.

Vest o putu ovog malog borca za Budimpeštu na Fejsbuku je podelila njegova majka Timea, koja se u dirljivoj objavi još jednom svima zahvalila na pomoći koju su uputii njenom sinu.

- Dragi prijatelji, da li nam verujete da smo mi još uvek u neverici da smo prikupili sredstva za zolgensmu i to uz vašu pomoć? Svakog dana osećamo neizmernu zahvalnost što ste poslali Olivera, borili se svim srcem za njegov lek. Ja kao njegova mama želela bih da vam se još jednom zahvalim za ono što ste učinili za našu porodicu. Neizmerno hvala svima vama koji ste odvojili za jednu poruku i za bezbroj poruka, i za uplatu, i za nagradne igre, i za licitacije, i za bazare. Veliko vam hvala - napisala je Oliverova majka.

- Takođe, hvala puno svim zaposlenima u Fondaciji "Budi human", hvala svim administratorima srpske i mađarske grupe za nadmetanje, hvala kompanijama na uplatama, na njihovoj ponudi sa proizvodima, i naravno našim dragim prijateljima. Zahvaljujući svima vama naš mali Oliver sada ima priliku da ima lepši i zdraviji život - piše ona.

- Postajemo malo uzbuđeni pre velikog puta. U ponedeljak ujutro krećemo za Budimpeštu do bolnice Bethesda. Moj dragi sinčić može krenuti putem isceljenja, jer si ti( ti - jer se i tebi koji čitaš ovaj post obraćam) kao jedan čovek stao uz nas! Hvala, hvala svima - napisala je Timea.

SD društvo

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd