Skip to main content
Jelena Krsmanović

Suvo cveće, kandilo i PRAZNA FLAŠA: Na mestu gde je ubijena Jelena sada GMIŽU ZMIJE

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Kao iz horora

Nekada su članovi porodice Marjanović skoro svake nedelje odlazili na nasip u Crvenki gde je 3. aprila 2016. godine u kanalu pronađeno telo Jelene Marjanović (33). Na tom mestu su podigli i spomen-ploču pevačici, želeći da pokažu koliko su je voleli. Sada oko spomenika je sve zaraslo u korov, a prema rečima meštana, jedini posetioci su - zmije!

Ne dolazi niko

- Idite od igrališta ka privatnim kućama, ali hodajte pored kanala, jer sa nasipa možete da promašite. Ništa se ne vidi od šiblja i rastinja, jer tamo odavno niko nije bio. Samo pazite kuda idete, da se ne izbodete na trnje ili nagazite na zmiju, tamo ih je sada puno - rekla je jedna žiteljka Crvenke na pitanje gde je ubijena pevačica, prenosi Republika.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Suvo cveće, kandilo, mermerna ploča na kojoj se vide tragovi prašine i kiše govore da o spomeniku više niko ne vodi računa. Pored je i jedna prazna flaša i poluizgorele sveće, koje ko zna od kada stoje tu. Okolo je šiblje i rastinje koje polako "gura" ovaj spomenik. Pored postamenta nikao je bagrem. Da nije betona, verovatno bi već sve bilo prekriveno rastinjem. Po priči meštana, nekoliko meseci nisu primetili nikoga od porodice Marjanović.

- Nije da gledamo ko i kada dolazi, ali ovo je malo mesto i takve stvari se primete. Ranije su dolazili sa nekoliko automobila nasipom, da ih svi vide. Zoran je dolazio svake nedelje, plakao, sada mesecima nema nikoga - kaže sagovornica.

I groblje pusto

I na groblju Zbeg, gde je sahranjena Jelena Marjanović - sličnu sliku. Plastično cveće, ostaci sveće ko zna kada zapaljene i ništa drugo. Nema svežeg cveća, niti tragova da je bilo ko posetio grob pevačice u skorije vreme. Srećom, pa radnici održavaju groblje, tako da nema rastinja.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd