fbpx
Skip to main content
Pijani pop

Pijani pop nadaleko poznat: U selu gde se vozio pored pokojnika služio po kazni (FOTO)

Foto: Twitter/Dado ͩ ͣ ͩ ͦ
Svi ga znaju

Pop Nenada, koji se toliko napio da su ga do groblja vozili na traktorskoj prikolici zajedno sa pokojnikom, a fotografija o tome obišla i nasmejala celu Srbiju, u selu Drugovac kraj Smedereva gde se i dogodio ovaj neobičan događaj u nedelju, 11. marta služi po kazni, jer se i u ostalim službama "pokazao" na isti način.

Na sahrani tog 11. marta, on je ipak pokušao da održi opelo, ali je morao da se pridržava za spomenik drugog pokojnika.

- Pop je bio toliko pijan da je posrtao, i padao po putu do groblja, pa su morali da ga ubace u prikolicu. Usput je pop izgubio kandilo, ali ipak je pokušao da održi opelo, pridržavajući se za spomenik pokojnika. Sa sahrane su ga kući dovezli kombijem - rekao je drako P. koji je fotografiju sa sveštenikom postavio na društvene mreže.

Meštani svedoče da je usput pop izgubio kandilo, ali ipak je pokušao da održi opelo, pridržavajući se za spomenik pokojnika. Sa sahrane su ga kući dovezli kombijem.

Stari srpski običaji kojih se i danas pridržavamo: Evo šta "se valja" a šta NIKAKO ne smete da radite

Dodaju i da su se navikli na ovakve prizore sa seoskim popom, jer mu nije prvi put da popije koju više dok je na dužnosti.

- Do sada smo se uglavnom smejali, ali ovo je previše. Nismo se nikome žalili, ali verujte, ljudi su počeli da idu u druga sela i grad da krste decu i da se venčavaju - kažu meštani.

Najzagađeniji gradovi u Srbiji: Nisu u pitanju Pančevo i Bor, NEPRIJATNO ćete se iznenaditi

Kako kažu Drugovčani, svešteniku je ostalo mesec dana do odlaska u penziju. Otac Nenad je na službi u selu od pre pet godina, i to po kazni, tvrde seljani. Službovao je pre toga u Kolarima, gde se, kako kažu već "pokazao".

Tokom službovanja u ovom selu događale su se mučne i bizarne situacije poput ove od pre nekoliko dana, pa su sveštenika izbacivali iz kuće sa slave, čak terali i sa sahrane.

Vesna je 5 godina izdržavala Milana, mesečno mu je slala 500 evra, a ovo je njena ISPOVEST

- Kada je trebalo da mi krsti dete toliko je bio pijan da sam zamalo otkazao sve - kaže jedan meštanin.

- Pre dve godine desila strašna tragedija kada je preminulo dvogodišnje dete. Na sahrani je bio tako pijan i ponašao se nedolično, da ga je rodbina oterala - tvrdi meštanin koji je želeo da ostane anoniman.

 

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd