fbpx
Skip to main content
sinisa mali

SINIŠA MALI: Vlast u Paraćinu se bori protiv volje naroda

Foto: Srbija Danas
Siniša Mali o mnogobrojnim aferama u Paraćinu

Član Predsedništva SNS i aktuelni gradonačelnik Beograda, Siniša Mali je prokomentarisao usijanu situaciju u Paraćinu, gde se opštinska vlast na fizički način obračunava sa građanima ovog mesta.

-Svaka vlast, pa i u Paraćinu, traje onoliko koliko je narod podržava. Činjenica da je Paunović unajmio privatno obezbeđenje govori da ima zbog čega da se plaši za svoju funkciju. Ovaj čin je samo jedan u nizu nezakonitih postupaka lokalne paraćinske vlasti, koja mora biti sankcionisana. Afere koje su otkrivene su očigledno okidač za nasilje u ovoj opštini, ali pre svega moraju biti osnov za istragu nadležnih organa- rekao je Siniša Mali i dodao: 

sinisa-mali
Foto: Srbija Danas

- Paraćin je godinama radio po istom principu, kako je nekada Demokratska stranka vladala u našoj zemlji i ovo što sada vidimo su ostaci tog miljea koji je sistemski godinama praznio državni budžet, zbog čega je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio primoran na nepopularne mere štednje i fiskalnu konsolidaciju- rekao je Siniša Mali.

djilas i paunović
Foto: Tanjug

Mali se osvrnuo i na nemire koji su započeti u toku jedne od sednica Opštine Paraćin, kada su Paunovićevi unajmljeni bodigardovi gurali zainteresovane građane i sprečavali ih da prisustvuju sednici, među kojima je i član Dveri Srboljub Mickić:

-Osuđujem svaku vrstu nasilja, i očekujem da će istraga povodom ovih nemilih događaja biti pokrenuta i da oni neće biti zataškani, kao što su to u Paraćinu radili godinama ranije. Dragan Đilas je ostavio dug građanima Beograda od 1,2 milijardi evra, zadužio javna preduzeća, a sada to isto u Paraćinu radi Saša Paunović.

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd