Skip to main content
šuma

Kristina (19) je zatražila JEDNU STVAR na internetu, a onda je njeno TELO pronađeno u šumi umotano u KESU ZA ĐUBRE

Foto: Profimedia
Užasne scene

Kristina Prihodko (19) pronađena je mrtva u jednoj šumi u blizini Novosibirska nekoliko dana nakon što je putem interneta tražila mladića koji ima dovoljno novca da ispuni sve njene želje.

Istraga je pokazala da je Kristina silovana, a policija je uhapsila dvojicu 28-godišnjaka koji se sumnjiče da su umešani u smrt nesrećne devojke.

Oni se sumnjiče da su lažnim predstavljanjem namamili Kristinu da se sastane sa njima. Spekuliše se da su hteli da iskoriste Kristinu za snimanje eksplicitinih fotografija.

Bila je trudna pet meseci, a onda je saznala STRAŠNU ISTINU: OČAJNIČKI VAPAJ majke čija beba nije živela

Prema nezvaničnim informacijama, Kristina je 21. decembra odgovorila na oglas koji su dvojica momaka postavili onlajn i istog dana otišla da se sretne sa njima, otkad joj se izgubio svaki trag. Prethodno se Kristina posvađala sa svojim ocem koji je smatrao da bi ona trebalo da bude više skromna.

Sedi zaključan, a komšije ga hrane KROZ REŠETKE: Svakog dana pre posla otac svog sina (9) stavlja u DRVENI KAVEZ (VIDEO)

Kobnog dana zabrinuti roditelji su verovali da je Kristina na fakultetu, ali kako nije dolazila kući, uhvatila ih je panika. Uporno su je zvali na mobilni, ali ona nije odgovarala na pozive. Nakon 20 časova više nije bila dostupna i tada je krenula opsežna potraga za njom.

Njeno telo zamotano u najlon i kesu za đubre pronađeno je u blizini reke u šumi, a nekoliko sati kasnije uhapšena su dvojica muškaraca i osumnjičeni za ovaj zločin.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd