fbpx
Skip to main content
Bora Đorđević

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Slavna srpska pevačica je SESTRA Bore Đorđevića! (VIDEO)

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Sama je otkrila i mnoge iznenadila!

Toliko toga je poznato već više od 40 godina vezano za karijeru Bore Đorđevića, ali je njegov život takav da uvek procuri neka nova, zanimljiva informacija, koju čak ni oni najzagriženiji obožavaoci legendarnog Čačanina nisu znali. 

BILJA KRSTIĆ ZA SD: Kvalitetnom muzikom se borimo protiv svega što nije dobro (FOTO, VIDEO)

riblja-corba
Foto: Srbija Danas

Tako, recimo, mnogima dugo nije bilo poznato da je njegov dalji rođak, ni manje ni više nego Petar Peca Popović, čuveni rok novinar i publicista. To, međutim, nije sve... 

Bora je u srodstvu sa JOŠ JEDNOM poznatom osobom iz sveta muzike sa kojom je u više navrata uspešno sarađivao. U pitanju je njegova koleginica Bilja Krstić. 

ALEKSANDAR BERČEK: Ne bih mladima poželeo svoju karijeru

Ona je to otkrila 2004, kada se pojavila na promociji Čorbinog albuma "Ovde", na kom je gostovala u uvodnoj pesmi "Mobilni". 

DEJAN CUKIĆ: Bitlsi su trajali baš koliko treba, istrajnost Stonsa je fascinantna (FOTO, VIDEO)

Bilja Krstić
Bilja Krstić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj - rekla je Bilja, podsećajući da njihovo prijateljstvo datira još iz 1975. godine. U tom periodu su njih dvoje bili članovi legendarne akustičarske grupe "Suncokret". 

Pogledajte od 5:20 Biljinu izjavu, a prethodno možete da vidite kako su zajedno na pomenutoj promociji izveli pesmu "Mobilni": 

Ovako su, u jesen 2016, Bilja, Bora, i ostatak nekadašnjeg "Suncokreta" pevali čuveni "Prvi sneg". Tada su preostali članovi "Suncokreta" bili gosti na slavljeničkom koncertu Bilje i "Bistrika": 

Bilja i Bora su, pre "Mobilnog", snimili još jedan vickast duet, "Vojno lice": 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd