Skip to main content
Toni Montano

On se zove VELIBOR MILJKOVIĆ, i svi DECENIJAMA pevate njegove hitove, a znate ga po NADIMKU i NEMATE POJMA da je ovo njegovo PRAVO ime! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Belgrade Beer Fest
Osamdesetih je bio "glavni baja"!

Na domaćoj sceni, kao, uostalom, i u svetu, nisu retki primeri da nekog pevača ili pevačicu znate samo po "estradnom nadimku", a da, zapravo, pravo ime ne znate, i onda se neretko iznenadite kada ga čujete. 

Naša glumica se šokirala nakon što je ODGLEDALA kultnu "SLAGALICU", odmah je REAGOVALA! (FOTO)

Ovo je jedan od najupečatljivijih primera sa domaće scene. Ekscentričnu zvezdu jugoslovenskog rokenrola iz druge polovine osamdesetih i s početka devedesetih malo ko, van najbližeg okruženja, zna po imenu i prezimenu (Velibor Miljković). Među najbližima mu je nadimak Bora, ali ni to nije ono što je poznato široj javnosti. 

Dotični je, ne bi li bio prepoznatljiv, još na početku karijere rešio da se predstavlja inspirisan imenom lika iz čuvenog filma "Scarface". Rešio je da se zove - Toni Montano! 

Toni Montano
Toni Montano
Foto: Youtube Printscreen/Danilo Krajišnik

BILJA KRSTIĆ ZA SD: Kvalitetnom muzikom se borimo protiv svega što nije dobro (FOTO, VIDEO)

Tonija pamtimo po brojnom hitovima - Deset godina, Svi se sada njišu, Perač prozora, Ruska salata, Kum, Kaluđerski rokenrol, Talični Tom je mrtav... 

Dugo, nažalost, traje i diskografska i koncertna stagnacija kad je Toni u pitanju. Nakratko ju je prekinuo pojavljivanjem na Beer Festu 2012, uz sporadična gostovanja po TV emisijama i na koncertima drugih izvođača. 

Jedno je sigurno - njegova karijera je, pogotovo posle legendarnog prvog albuma, mnogo više obećavala... 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
9 Beograd