fbpx
Skip to main content
Ana Nikolić

Ana Nikolić ZAMRZAVA JAJNE ĆELIJE: CIFRA koju će godišnje PLAĆATI za ovo zadovoljstvo je BASNOSLOVNA

Foto: Instagram printscreen/ananikolicofficial
Planira u budućnosti da postane majke, a kako nije u emotivnoj vezi odlučila se za ovaj korak.

Ana Nikolić planira da u budućnosti rodi još jedno dete i svojoj ćerki podari brata ili sestru. Zbog toga je pevačica navodno nedavno posetila jednu prestižnu kliniku u Beogradu kako bi se raspitala o procesu krioprezervacije, odnosno zamrzavanja jajnih ćelija.

Otkako je postala majka, Ana se, kako i sama kaže, promenila iz korena. Ta uloga ju je omekšala, postala je brižljivija, a pazi i o svakom detalju kada je u pitanju njena naslednica koju je dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom.

TUPI BOL I GRČ U GRLU: Svaka žena je u OPASNOSTI - ne ignoriši znakove, vreme je za pomoć

TUPI BOL I GRČ U GRLU: Svaka žena je u OPASNOSTI - ne ignoriši znakove, vreme je za pomoć

"Ima neizlečivu bolest, nije joj ostalo mnogo da živi..." Manekenka skrhana zbog svoje MAJKE! (VIDEO)

"Ima neizlečivu bolest, nije joj ostalo mnogo da živi..." Manekenka skrhana zbog svoje MAJKE! (VIDEO)

ORL specijalista upozorava: Ove simptome ne smete da ignorišete! Evo kako da zaštitite nos i disajne puteve!

ORL specijalista upozorava: Ove simptome ne smete da ignorišete! Evo kako da zaštitite nos i disajne puteve!

Ana je priznala prijateljima da bi volela da u bliskoj budućnosti dobije još jedno dete jer joj majčinstvo prija, a želi i da devojčici podari brata ili sestru kako ne bi odrastala sama. Ipak, kako trenutno nije u emotivnoj vezi, nema mogućnost da želju ostvari, zbog čega se raspitivala o sve popularnijem procesu zamrzavanja jajnih ćelija.

Na ovu odluku se u poslednjih nekoliko godina odlučuje sve više žena koje žele da odlože potomstvo, kako zbog karijere, tako i zbog drugih okolnosti, poput ne pronalaska adekvatnog partnera. Dobro je poznato da se s godinama plodnost smanjuje, pa je samim tim šansa za trudnoću manja, a krioprezervacija je jedan od izbora koji nudi da i u kasnijim godinama postanu majke.

Naime, jajne ćelije se zamrzavaju na temperaturi od minus 196 stepeni Celzijusa i skladište u specijalne kontejnere sa tečnim azotom, gde se čuvaju sve do momenta kada žena odluči da želi da rodi dete. Tada se koriste zaleđene jajne ćelije i kreće se u proces vantelesne oplodnje.

Iako pevačica još uvek nije donela definitivnu odluku, izvor blizak njoj kaže da je dosta čitala o tome na internetu, kako sam proces izgleda, iskustva parova. Ona je takođe i posetila jednu kliniku u prestonici koja se bavi time i konsultovala se sa stručnjakom. Ana je, kaže sagovornik, još uvek neodlučna kada je u pitanju krioprezervacija, ima neke nedoumice, posebno jer je već prešla 40. godinu, a ženama se preporučuje da to urade do 36. godine. Ipak, stručnjaci su joj rekli da imaju iskustva i sa ženama u petoj deceniji i da je proces vantelesne oplodnje bio uspešan, te da nema razloga za brigu jer nauka napreduje iz dana u dan.

Inače, cena ove usluge zavisi od klinike, a u proseku se kreće od 1.500 do 2.500 evra po godini čuvanja zamrznutih jajnih ćelija.

Pevačica je prvo dete rodila 2017. godine, a iako se spekulisalo da ne želi više dece, nedavno je izjavila da planira da proširi porodicu.

SD porodica

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd