Skip to main content
Žena plače

OSTALA TRUDNA SA ŽIGOLOM: Devojka PROŠLA kroz pakao, nakon što se tri dana ZABAVLJALA u bordelu!

Foto: Profimedia/ilustracija
A epilog...

Devojka (29) iz nemačkog Halea ostala je trudna nakon trodnevne seanse u jednom bordelu. Provela je ceo vikend u društvu žigola, a ubrzo nakon toga šokirala ju je lekarska dijagnoza - zatrudnela je!

Bordel
Foto: Profimedia/ilustracija

BRUTALNA ISPOVEST: Muž me je silovao prve bračne noći! SUROVI DETALJI: Ne plači, ne mogu da svr*im...

Naravno, odmah je poduzela sve radnje kako bi saznala identitet oca svog deteta, ali je naišla na još jedan šok. Naime, bordel joj ne želi ustupiti informacije o svojim zaposlenicima zbog etičkog kodeksa - kakvog takvog...

JEDITE SVE: Ishrana koja uz blagi KARDIO pomaže da SMRŠATE pola kilograma nedeljno! DOZVOLJENI i SLATKIŠI!

Sve što zna o svom ljubavniku i ocu deteta je da se zove Mihael i da je bio na drugom spratu, a bordel je izdao saopštenje "da su u trenutku njenog boravka u bordelu bile četiri osobe imena Mihael i da bi bilo preterano da svaki od njih iznosi svoje intimne detalje".

muške grudi
Foto: Profimedia

Korak dalje bio je odlazak na sud i zahtev za informacije koje joj puno znače, ali je i pred zakonom dobila negativan odgovor.

On je postavio dva pitanja, a RAZBUCAO je hiljade brakova! Da li vi smete da odgovorite!

- Budući da žena ne može detaljno opisati svog ljubavnika, ne možemo dopustiti da se intimni podaci tako olako objavljuju. Zaposlenici bordela imaju pravo na poštovanje svoje privatnosti - stoji u saopštenju suda.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd