fbpx
Skip to main content
agresija

POVREĐENI, DETINJASTI BRBLJIVAC: Ovakav muškarac vas nikada neće usrećiti! Sa njim nema budućnosti!

Foto: Profimedia
Bežite koliko vas noge nose!

Ukoliko ste u potrazi za pravim, ne bi bilo loše da već sada budete u prednosti i sebe poštedite onih sa kojima nikada nećete biti srećni. Ovi tipovi muškarca vas nikada neće usrećiti, budite sigruni u to.

Nećete verovati šta može da popravi vaš S*KSUALNI život, a nema veze sa onim stvarima!

Muškarac i žena u krevetu
Foto: Profimedia

 Povređeni

Ovaj tip muškaraca je nešto loše doživeo u prošlosti. To se dogodilo i mnogima od nas, ali kod njega je slučaj teži: on to nije preboleo. Zbog toga nikada nema poverenja ni u koga. On je na ivici ogorčenja. Gotovo je nemoguće pomeriti ga odatle, a to i nije vaš zadatak. Srećna veza s takvim muškarcem nije moguća.

Od strasti i rutine do ponovnog zaljubljivanja: 8 faza kroz koje prolaze svi parovi!

Njegova tipična rečenica: "Sve ste vi žene iste!"

Detinjasti

Detinjasti tip je naročito naporan, jer konstantno odbija da preuzme odgovornost za svoja dela i svoj život. U vezi s takvim tipom muškarca dobićete dve osobe odjednom: muškarca i dete. Moraćete da pospremate za njim, pazite na termine i obavljate sve važnije stvari. Možda će to u početku biti nevažno, ali s vremenom to uništava vezu.

Njegova tipična rečenica: "Hoćeš li me podsetiti da sutra imam zakazano kod lekara?"

ĆUTANJE JE ZLATO: Ovih 6 tema nikako ne potežite nakon SE*SA ako hoćete da sačuvate vezu!

 Ne želi da se veže

On ima uspešnu karijeru, dobar životni standard i zna šta želi. Problem: to niste nužno vi. Nevoljno se veže za jednu ženu pa radi sve kako se ne bi "obavezao". Reč brak ne postoji u njegovom rečniku. Ovaj tip muškaraca stalno je u lovu na žene, ali samo za kraće avanture.Njegova tipična rečenica: "Nazvaću te!"

"Stavila sam njegovog PITONA u usta, a onda..." Želela je MUŠKARCA sa velikim PENISOM!

Zaljubljen u sebe

Za takvog muškarca važi samo jedno: želi da mu se dive drugi ljudi, a naročito žene. On sebe voli više nego što će ikada voleti neku ženu i traži onu koja je spremna svakodnevno da mu daje potvrdu da je divan i krasan i da ga obožava - to je potrebno njegovom egu. Za to su obično spremne jedino žene koje imaju problema sa samopouzdanjem i dopuštaju da se njima manipuliće.

Njegova tipična rečenica: Sve što počinje sa "Ja".

ljubav
Foto: Profimedia

Igrač

Kod ovog muškarca postoji opasnost da će vam slomiti srce, jer on je pravi majstor preobražaja. Šarmantan je, rečit, pažljiv i pravi je profesionalac kad je reč o davanju komplimenata - sve dok ne završite u njegovom krevetu. Onda se pokaže njegova druga strana - postane nepouzdan, ne javlja se više i ne pokazuje interesovanje. Problem: već odavno vam je ukrao srce.

Njegova tipična rečenica: "Trenutno nisam spreman za vezu."

ON BI DA VAM DIGNE NOGE, A OVAJ ŽELI LJUBAV: Evo kako na S*KS gledaju astro muškarci!

Koristoljubivac

Ovaj tip muškarca naročito je opasan, jer će vam osim srca ukrasti i novac. On se mota oko žena koje imaju novca, lakoverne su ili jako usamljene. Vrlo je šarmantan i slatkorečiv. Zbog toga kod većine relativno brzo postiže uspeh. Kad jednom upadnete u njegovu zamku, tražićefinansijsku pomoć - uvek s obećanjem da će vam vratiti novac. Ali, naravno, to se nikada neće dogoditi.

Njegova tipična rečenica: "Ako me voliš, pomoći ćeš mi."

NAPADNITE SA VRATA: Evo kako da IZLUDITE muškarca! Neće znati šta ga je snašlo!

Brbljavac

Za ovaj tip muškaraca sve je moguće: deca, venčanje, velika putovanja. Problem je sledeći: koliko puno priča o velikim planovima, toliko brzo nalazi izgovore da trenutno nije pravo vreme za njih. On nikada neće ispuniti svoja obećanja.

Njegova tipična rečenica: "Biće već prilike."

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd