fbpx
Skip to main content
Orgije

DEVOJKA ZA TROJKU: Želeli su da probaju GRUPNJAK, a onda su upoznali nju... Ono što se dogodilo nisu očekivali!

Foto: Profimedia
Ludilo!

Monogamija je nerealna, neki bi rekli. Drugi tvrde da je precenjena. Poligamija je, prema mišljenju mnogih daleko prirodnija. Ipak, u današnje vreme svaki nekonvencionalni seksualni odnos koji obuhvata više od dva partnera smatra, u najmanju ruku egzibicionizmom.

SAMO MU JE BITNO NJEGOVO ZADOVOLJSTVO: 4 jasna znaka da je SEBIČAN u SE*SU!

seks
Foto: Profimedia/ilustracija

Ispovest jedna mlade Amerikanke napravila je pometnju na internetu, pročitajte o čemu se radi.

Ne poznajem mnogo poligamnih parova, nažalost. Dečko i ja smo u srećnoj vezi i od samog starta smo zaista uživali u zasebnim iskustvima. Nismo se striktno vezivali jedno za drugo, a onda smo u jednom razgovoru dobili ideju da nađemu devojku koja bi nam se pridružila u našim malim avanturama - ispričala je.

POVREĐENI, DETINJASTI BRBLJIVAC: Ovakav muškarac vas nikada neće usrećiti! Sa njim nema budućnosti!

Naravno, mislili smo samo na seks i na to kako da to fantastično iskustvo podignemo na sledeći nivo.

Samo što nismo odustali od te ideje i onda sam jednog dana naletela na ulici na svoju staru školsku drugaricu Karu. Ona je bila džindžer, blede kože i riđe kose i zapravo je predstavljala oličenje onoga što smo dečko i ja tražili.

Na jednoj žurci flertovala je sa mnom i mojim dečkom, to je bilo sasvim očigledno a svoje namere nam je sutradan potvrdila kada nam je poslala poruku da bi želela da nas ponovo vidi.

U TRUDNOĆI NAROČITO! Kada vam uradi OVO u toku ORALNOG s*ksa, to može biti FATALNO!

Nakon samo nekoliko sati svoje troje smo razmenjivali strasti. Seksualna napetost je bila toliko jaka da smo sa predigrom počeli još u dnevnoj sobi. Bilo je fantastično!

Evidentno je da smo dečko i ja bili oduševljeni Karom i želeli smo da se stalno viđamo sa njom. Tako je i bilo u početku. Nismo se odvajali. Išli smo u restorane, bioskope, pozorišta na žurke. Zapravo smo svo troje bili u vezi.

Seks
Foto: Profimedia

Ona nas je vremenom upoznala i sa svojom porodicom i prilično smo se emotivno vezali za nju, iako nismo imali te namere od samog početka. Onda me je moj dečko zaprosio. Pred njom. Naravno, nisam se dvoumila oko toga da želim da mi baš ona bude kuma.

Nećete verovati šta može da popravi vaš S*KSUALNI život, a nema veze sa onim stvarima!

Ipak, posle nekog vremena naša devojka se jednostavno udaljila od nas. Počela je da ide na žurke sama, nije nas zvala. Onda i kada bismo izašli svo troje negde, ona se jednostavno izgubila sa drugim momcima a nas ostavila.

Bilo nam je veoma teško, ne samo meni, već i mom dečku. Nakon nekog vremena shvatili smo da nam je sve teže i teže u emotivnom smisli da smo na kraju morali da raskinemo sa njom, posle deset meseci.

ĆUTANJE JE ZLATO: Ovih 6 tema nikako ne potežite nakon SE*SA ako hoćete da sačuvate vezu!

I sada je se sa setom setimo. I uvek nas boli.

Nikada nismo ni sanjali da bismo se mogli zaljubiti u treću osobu sa kojom smo želeli seks.

 

Pročitajte i:

SD sex

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
5 Beograd